TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:15 Vranckx
Tijgers zijn in Thailand dood meer waard dan levend. Door de groeiende vraag uit China en Vietnam floreert de illegale handel in tijgers. Ze eindigen dan als trofee of in een medicijn.
«
»
19:40 Sporza: Giro magazine
Rit 9: Isernia - Blockhaus (191 km). Commentaar: Christophe Vandegoor.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Evolve
Tijdens deze etappe van zijn reis onderzoekt Patrick de regeneratieve geheimen die de evolutie schuilhoudt. Millennialang al heeft het leven alles moeten overwinnen, van verwondingen tot infecties.
«
»
21:05 Lost treasure tombs of the ancient Maya
Archeologen gaan op zoek naar bewijs van de Mayabeschaving en welk lot ze beschoren was. Hiervoor maken ze gebruik van een nieuwe technologie die deeltjes uit de ruimte gebruikt.
«
»
21:55 Petites
Deze documentaire brengt het verhaal van de zaak-Dutroux, verteld door een generatie kinderen - nu volwassenen - die veel te vroeg is blootgesteld aan weerzinwekkende gebeurtenissen.
«
»
23:20 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers