TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:50 Darkwoods - where nature survives
De bijna onbegaanbare Darkwoods in Canada, met z'n ecosystemen van oude valleien en alpenweiden, is een prachtig deel van Brits-Columbia dat beschermd wordt door de Nature Conservancy of Canada.
«
»
19:40 Sporza: Giro magazine
Rit 8: Napoli - Napoli (153 km). Commentaar: Chris Picavet.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Tijgers zijn in Thailand dood meer waard dan levend. Door de groeiende vraag uit China en Vietnam floreert de illegale handel in tijgers. Ze eindigen dan als trofee of in een medicijn.
«
»
20:40 Trigger point
Lana voert strijd met haar innerlijke demonen. Ze geeft zichzelf de schuld van het hartverscheurende verlies. De antiterreureenheid weet de bommengooier te identificeren.
«
»
21:30 Trigger point
Een waanzinnige zoektocht naar het meesterbrein achter de bomaanslagen is aan de gang en brengt het EXPO-team van Lana Washington in groot gevaar.
«
»
22:15 Mulholland Drive
De knappe actrice Betty Elms reist naar Hollywood waar ze een vrouw ontmoet die net aan de dood kon ontsnappen bij een auto-ongeval op Mulholland Drive.
«
»
00:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers