TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Life and death in paradise
De krokodil die aanspoelt op de Cubaanse kust vertelt eigenlijk het verhaal van de uitdagingen op het eiland. Overleven is hier synoniem aan aanpassen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Taiwan functioneert al een halve eeuw autonoom, maar China beschouwt de eilandstaat als een opstandige provincie. Peking voert de militaire druk op.
«
»
20:40 Furia
De undercovermissie staat onder druk. Er is een lek ontdekt binnen het federale ministerie van Binnenlandse Zaken. De spanningen in beide kampen lopen bijgevolg hoog op.
«
»
21:25 Furia
Ragna probeert wanhopig de identiteit van de mysterieuze leider Cato te achterhalen. Asgeirs verleden en heden komen samen wanneer de mol wordt gevat, op aangeven van Ragna.
«
»
22:10 Alleen Elvis blijft bestaan
Stephen Fry is schrijver, acteur, activist, documentairemaker, brein, poëet, verhalenverteller. Er zijn talloze substantieven om deze wonderlijk Engelsman te beschrijven.
«
»
00:20 Stephanie
Na het winnen van haar eerste internationale titel stijgt de druk voor een 11-jarige turnster. Een nieuwe mate van zelfbewustzijn dringt zich op. Ze realiseert zich dat het spel pas begonnen is.
«
»
00:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers