TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Vranckx
Een reporter gaat aan boord van een reddingsschip op de Middellandse Zee. Gammele bootjes, overladen met vluchtelingen, komen in de problemen tussen Malta en Lampedusa.
«
»
18:25 Alleen Elvis blijft bestaan
Tom Lenaerts draait al lang mee in de televisiewereld, toch noemt hij zichzelf een laatbloeier omdat hij pas op zijn 24e besliste om er volledig voor te gaan.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Extreme lands
Californië, de meest dichtbevolkte staat van de VS, ligt tussen twee tektonische platen: de Pacifische en de Noord-Amerikaanse. Daardoor is het een van de gevaarlijkste seismische regio's op aarde.
«
»
20:55 Treasures of the World
Griekenland wordt beschouwd als de bakermat van de westerse beschaving. Na een verkenning van Athene reist Bettany naar Nafplion, een van de meest romantische steden van Griekenland.
«
»
21:50 Borderline
In het meest noordelijke deel van Zweden en Noorwegen woedt er een diepgeworteld conflict over land en grenzen. De Sami eisen een vrije doorgang over de grens met hun kuddes. Noorwegen wil dit niet.
«
»
22:45 The Pink Revolution
Enkele LGBTQ-mensen delen dezelfde ambitie: niet langer onzichtbaar zijn. Samen proberen ze hun angsten te overwinnen.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers