TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Vranckx
Militaire jeugdbewegingen zijn in opmars in Rusland. Kinderen marcheren er met wapens, ze krijgen gevechtstechnieken en ze spreken nationalistische taal. Wordt de Russische jeugd gebrainwasht?
«
»
18:25 Alleen Elvis blijft bestaan
Exacte wetenschap was niet één van haar grootste sterktes. Marleen Temmerman was vooral geïnteresseerd in taal, politiek en economie. Toch koos ze op haar 18de voor geneeskunde.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Extreme lands
In Costa Rica mogen de inwoners zeker geen schrik hebben van enkele van de gevaarlijkste dieren ter wereld. Zo hebben ze daar te maken met slangen die jaarlijks verschillende inwoners doden.
«
»
20:55 She's lost in music
Nieuwe Lichting-winnares Tessa Dixson bracht haar eerste album uit op de dag van de eerste lockdown. Het ging volledig verloren in de hele heisa die de coronacrisis veroorzaakte.
«
»
21:45 Borderline
Een ferry voert dagelijks passagiers over de Carlingford Lough, een adembenemend fjord dat in het oosten de grens tussen Ierland en Noord-Ierland vormt.
«
»
23:05 My Uncle Tudor
Filmmaakster Olga Lucovnicova reist na 20 jaar stilte terug naar het huis van haar overgrootouders in Moldavië, waar ze als kind een diepgeworteld trauma opliep.
«
»
23:25 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Andermans Zaken' - Kamal Kharmach (Eén)

Samy Depoorter en zijn ouders Jean-Pierre en Noëlla maken al 43 jaar zetels op maat in hun West-Vlaams familiebedrijf. Een mooie geschiedenis met een mooi product, alleen de klanten blijven uit. De omzet- en winstcijfers liegen er dan ook niet om: jaar na jaar dalen de inkomsten. Zo kan het niet blijven duren. Al snel blijkt dat er misschien een ander, misschien nog wel fundamenteler probleem meespeelt: het verschil in visie tussen vader en zoon over waar het bedrijf naartoe moet.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers