TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Vranckx
Nomade Céline Jalil, die zelf Libanese roots heeft, onderzoekt samen met Jolien Bogaerts hoe erg de huidige economische situatie in Libanon is.
«
»
18:25 Alleen Elvis blijft bestaan
De debuutroman 'De avond is ongemak' van Marieke Lucas Rijneveld sloeg in als een bom. Dichtend en schrijvend timmert ze verder met een geweldig tweede boek als resultaat, 'Mijn lieve gunsteling'.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Arctic drift: a year in the ice
Tijdens de MOSAiC-poolexpeditie gaat een team van honderden wetenschappers van over de hele wereld de grootste uitdaging van onze tijd aan: het aanpakken van de klimaatverandering.
«
»
21:45 Misha and the Wolves
De hele wereld was in de ban van de Holocaust-memoires van Misha Defonseca. Maar toen ze ruzie kreeg met haar uitgever Jane Daniel, kwam er een andere waarheid aan het licht.
«
»
23:20 Miró contra Miró
Het werk van Joan Miró bestaat uit kleurrijke, abstracte schilderijen en sculpturen. Minder bekend is dat Miró in karakter en werk sterke tegendraadse, zelfs revolutionaire trekken vertoonde.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers