TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
09:20 Sporza: WK gymnastiek
Toestelfinales
«
»
12:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:25 Sporza: European Open
Finale.
«
»
18:30 Alleen Elvis blijft bestaan
Heel jonge kinderen en hun welzijn, dat is Binu Singhs grote passie. Het net ontgonnen terrein van vroegkinderlijke ervaringen en wat die later in het leven allemaal teweegbrengen is haar vakgebied.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Brian Cox's adventures in space and time
Brian werpt een nieuw licht op het begrip zwaartekracht, dat meer is dan enkel de kracht die ervoor zorgt dat zaken op de grond vallen.
«
»
21:05 Lost cities of the Trojans
In het Turkse Hissarlik hebben onderzoekers geheimen ontdekt die ons begrip van het verleden helemaal op zijn kop zetten. Ze vinden runes van een stad en denken dat het over Troje gaat.
«
»
21:50 Mijn Rembrandt
Zelfs na 350 jaar hebben de schilderijen van Rembrandt niets aan zeggingskracht ingeboet en weten ze mensen diep te raken. Oeke Hoogendijk duikt in de wereld van de oude meester.
«
»
23:30 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers