TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:55 Vranckx
Het waterpeil van de Dode Zee staat historisch laag. Ook de Jordaan komt in de gevarenzone. De rivier voedt niet alleen de Dode Zee, maar ook het Israëlisch-Palestijns conflict.
«
»
18:25 Alleen Elvis blijft bestaan
Stefan Hertmans is één van onze meest gekoesterde en gelauwerde schrijvers. Hij brak door in 2013 met zijn roman 'Oorlog en terpentijn'. Zijn liefde voor taal gaat verder.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Brian Cox's adventures in space and time
Volgens Brian staan we aan het begin van een nieuw tijdperk van ruimtereizen, waarin een ruimtevlucht een soort van routine begint te worden. Hij gaat na waar de wetenschap intussen staat.
«
»
21:00 Pyramids builders: new clues
Tijdens hun onderzoek naar het leven onder farao Cheops zijn egyptologen meer te weten gekomen over hoe de Egyptenaren precies te werk gingen bij de bouw van hun piramides.
«
»
21:55 Beautiful Something Left Behind
Bij Good Grief in New Jersey krijgen rouwende kinderen de kans om al hun emoties de vrije loop te laten, van woede tot diep verdriet.
«
»
22:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers