TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
Franse reportage (2021) over Lek Chailert, die zoveel mogelijk olifanten wil redden uit Thailand. Ze bevrijdt olifanten die in gevangenschap leven en brengt ze naar haar toevluchtsoord in Chiang Mai.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Earth from space
Vanuit de ruimte lijkt de aarde een lappendeken van prachtige vormen. Wombats graven tunnels door het woeste binnenland van Australië en in Congo creëren olifanten zelf een open plek in het woud.
«
»
20:55 Napoléon, la destinée et la mort
Zijn leven lang heeft Napoleon de dood uitgedaagd. Hij was er namelijk van overtuigd dat hij door het lot uitverkoren was. Wat is de betekenis van die pas de deux met Magere Hein?
«
»
21:55 Raising a school shooter
Sommige ouders worden geconfronteerd met de zware realiteit dat hun kind de dader was van een schietpartij op school. Diep persoonlijke verhalen passeren de revue.
«
»
23:05 Basquiat: rage to riches
Aan de hand van interviews met familie, vrienden, vertrouwelingen en ex-partners wordt er een beeld geschetst van de Amerikaanse neo-expressionistische kunstenaar Jean-Michel Basquiat (1960-1988).
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers