TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:55 Sporza: WK Rally Ieper
Rechtstreeks verslag van de klassementsproef van de Rally van Ieper (FIA WRC).
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
Omdat er door het jarenlange handelsembargo geen nieuwe auto's in Cuba binnenkwamen, konden de Cubanen niet anders dan blijven sleutelen om hun oude Amerikaanse sleeën rijdende te houden.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Earth's Tropical Islands
Madagaskar beschikt over een unieke en buitengewone natuur. Als oudste eiland op aarde heeft Madagaskar de tijd gekregen om te ontwikkelen.
«
»
21:00 American history biggest fibs
Lucy Worsley dompelt zich onder in de Amerikaanse Revolutie en onderzoekt in welke mate het verhaal van de stichting van Amerika gebaseerd is op feiten.
«
»
21:50 De ondergang van de Van Imhoff
In 1942 wordt het Nederlandse stoomschip Van Imhoff, met aan boord 477 Duitse burgergevangenen, bij Sumatra door een Japans vliegtuig tot zinken gebracht.
«
»
23:30 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers