TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Sporza: wielrennen BK Waregem
Liveverslag van het BK wielrennen in Waregem bij de vrouwen.
«
»
13:25 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
14:50 Sporza: EK basketbal
Groepsfase - speeldag 3: Turkije - België (groep C).
«
»
16:50 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
17:30 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:50 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Zwitserland - Turkije op speeldag 3 in groep A, live vanuit het Olympisch Stadion in Bakoe, Azerbeidzjan.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 The planets
Professor Brian Cox onthult dat het zonnestelsel ooit de thuishaven was van niet één, maar twee blauwe planeten: Mars en de Aarde. Vandaag is Mars echter een regenarme woestijnwereld.
«
»
21:10 Thomas Meunier, tôt ou tard
Van de fabriek naar het luxeleven van de profvoetballer. Het verhaal van Thomas Meunier is dat van een man die niet voorbestemd was om aan de zijde van de grote voetbalsterren te staan.
«
»
22:20 Gulag, a life under the Soviet system
Honderd jaar geleden verscheen in de Sovjet-Unie één van de meest brutale netwerken van werkkampen, waar miljoenen levens vernietigd werden.
«
»
23:20 Green Wing
De radeloze dwergmoordenaars Joanna en Dr Statham zijn verbaasd dat hun misdaad straffeloos blijft en wanen zichzelf boven de wet.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers