TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:40 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Portugal - Duitsland op speeldag 2 in groep F, live vanuit de Allianz Arena in München. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Veel Iraanse Koerden die vervolgd worden in hun thuisland, slaan op de vlucht. Ze ondernemen een gevaarlijke tocht naar Irak, daar hopen ze bij de Peshmerga's terecht te komen.
«
»
20:40 Dark heart
In een kerk in Oost-Londen wordt een jonge vrouw vermoord teruggevonden. Inspecteur Wagstaffe en zijn team richten hun vizier op haar stalker, maar ook op haar complexe en tumultueuze liefdesleven.
«
»
22:10 Dog Day Afternoon
De zomer van 1972. Een bankoverval in Brooklyn loopt af op een sisser en de twee overvallers worden omsingeld door de politie. Sonny en zijn maat Sal geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers