TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:40 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Portugal - Duitsland op speeldag 2 in groep F, live vanuit de Allianz Arena in München. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Veel Iraanse Koerden die vervolgd worden in hun thuisland, slaan op de vlucht. Ze ondernemen een gevaarlijke tocht naar Irak, daar hopen ze bij de Peshmerga's terecht te komen.
«
»
20:40 Dark heart
In een kerk in Oost-Londen wordt een jonge vrouw vermoord teruggevonden. Inspecteur Wagstaffe en zijn team richten hun vizier op haar stalker, maar ook op haar complexe en tumultueuze liefdesleven.
«
»
22:10 Dog Day Afternoon
De zomer van 1972. Een bankoverval in Brooklyn loopt af op een sisser en de twee overvallers worden omsingeld door de politie. Sonny en zijn maat Sal geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers