TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
In Pakistan is er veel argwaan tegen vaccins. Daardoor verloopt de vaccinatiecampagne om COVID-19 uit te roeien niet vlot.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 The Romantics and us with Simon Schama
Historicus Simon Schama toont hoe de romantici de seculiere cultus van nationale verbondenheid creëerden in hun poëzie, muziek en kunst, met enorme gevolgen voor de wereld.
«
»
21:10 Incredible Journeys with Simon Reeve
Simon Reeve bespreekt de uitdaging van het beschermen van ongerepte wildernis, van de ijzige vlaktes van Siberië tot de tropische wouden van Centraal- en Zuid-Amerika.
«
»
22:10 Brommer op Zee
Interview 1: Cees Nooteboom. Interview 2: Marjolijn van Heemstra. In de boekenclub wordt deze maand 'Liever dier dan mens' van Pieter van Os behandeld.
«
»
23:05 Callas, Kennedy, Onassis: two queens for one king
Twee Grieken en een Amerikaanse kregen gaandeweg hun leven de status van mythologische figuur. Achter hun zonnebril schuilden drie pioniers van de massamediacommunicatie.
«
»
00:35 Green Wing
Guy is op zoek naar een verblijfplaats terwijl hij zijn gemeenschapsdienst vervult. Martin heeft geld nodig en biedt zich aan als levend model in een kunstklas.
«
»
01:25 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers