TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt dood gevonden in een zwembad. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
06:00 Father Brown
Lady Felicia en mevrouw McCarthy worden gegijzeld wanneer een nachtelijke overval verkeerd gaat.
«
»
06:45 New Tricks
Het team onderzoekt de dood van Alice Kemp, een zestienjarige tennisster. Zij is van het balkon van een penthouse gevallen nadat ze een cruciale wedstrijd verloor.
«
»
07:40 The Coroner
Jane en Davey onderzoeken de dood van iemand die aan het skydiven was. Ze ontdekken dat er met zijn parachute is geknoeid.
«
»
08:25 The Coroner
Jane duikt een duistere familiegeschiedenis in nadat er menselijke botten worden gevonden in een huisje dat gesloopt had moeten worden.
«
»
09:10 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de verdwijning van een ruiter zonder hoofd. De zaak blijkt het begin te zijn van een aantal sterfgevallen in een familie.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de verdwijning van een ruiter zonder hoofd. De zaak blijkt het begin te zijn van een aantal sterfgevallen in een familie.
«
»
10:45 McDonald and Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van een van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett. Kersvers Londens hoofdinspecteur McDonald en de ervaren inspecteur Dodds gaan samen achter de moordenaar aan.
«
»
12:15 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
13:10 The Watch
Met de politiekennis van agent Carrot weet de stadswacht het boosaardige plan van Carcer in verband te brengen met de vreemde voorvallen in het magische opleidingsinstituut dat de Gesloten Universiteit wordt genoemd.
«
»
13:55 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»
14:50 New Tricks
Het team heropent de zaak van de dood van een dichter, die tien jaar geleden dood is teruggevonden. Zijn lichaam was volledig verbrand. Binnen het team bestaan verschillende theorieën over wat er met hem gebeurd is.
«
»
15:55 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary en Laura de blinde dr. Mullins adviseren over meeldauw op zijn volkstuin, raken ze betrokken bij zijn strijd tegen de verkoop van het land aan projectontwikkelaars. Maar dan wordt de hoogleraar dood aangetroffen in een kuil.
«
»
16:55 The Chelsea Detective
Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
17:55 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden. Barnaby en Winter gaan op onderzoek uit.
«
»
20:00 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
21:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
22:10 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu staan onder druk als ze een campagne voor culinaire sabotage onderzoeken.
«
»
23:10 Silent Witness
Tijdens het onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een gevangenis spitst Nikki haar aandacht toe op de celgenoot van het slachtoffer, een gevaarlijke crimineel die in het verleden al eens haar pad heeft gekruist.
«
»
00:15 Silent Witness
Terwijl het team een tweede sterfgeval onderzoekt, begint Nikki's theorie onwaarschijnlijk te worden. Nikki vraagt zich af of ze haar obsessie voor Scott opzij kan zetten en de moordenaar kan vinden.
«
»
01:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een columniste overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Phryne gaat op onderzoek uit en stuit op misleiding en mogelijk ook een motief voor moord onder de collega's van het slachtoffer.
«
»
02:10 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»
03:00 Jonathan Creek
Politieagente Heather Davey wordt op onmogelijke wijze gewurgd in een leeg gymnasium. Er zijn ook twee vrouwen vermoord in bijna identieke omstandigheden, en de angst groeit dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan. Jonathan wordt op de zaak gezet.
«
»
04:05 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
05:10 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens de kerstdagen is de stad in rep en roer wanneer een groep genaamd 'Voice in the Dark' het Wintermas Festival dreigt te verstoren. Ondertussen krijgt Sebastian zijn eerste solozaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers