TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een bouwvakker gemaakt van kralen en kijk hoe een kameleon met een bij speelt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:20 Ollie
Wanneer Ollie verstrikt raakt in het touw van zijn vlieger, ontdekt hij dat alleen kalmte hem kan redden.
«
»
06:25 Tee & Mo
Als Mo wakker wordt met een verkoudheid, is Tee er om de ochtendtaken van mama over te nemen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Tijdens het voetballen met Gaspard in het park, ontdekt Simon een skateboard in een struik. De jongens willen 'm allemaal uitproberen.
«
»
06:45 Simon
De strandclub organiseert een zakloop-race en Maëlle biedt Simon aan om samen met haar mee te doen. Ze trainen, maar het is niet gemakkelijk om vooruit te komen zonder te vallen.
«
»
06:50 Odo
Een assistent-kampleider moet snel, eerlijk en behulpzaam zijn. Odo vindt dat hij dit allemaal kan, maar hij moet de grotere vogels zien te verslaan om deze positie te kunnen verkrijgen.
«
»
06:55 Emmy & GooRoo
Emmy en Kuru kijken naar de sterren en zien dat er een grote ster bovenop het kasteel valt. Ze proberen de grote mensen erover te vertellen, maar iedereen heeft het te druk om te luisteren.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop en Doosje
Sokpop raadt wat er in Doosje zit. Iedereen mag proberen om met Sokpop mee te raden.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson leest in de krant over het record Berlijnse bollen eten. Marie is vastberaden dat ze dit record makkelijk kan breken. Dankzij de vlogcamera hebben ze het bewijs op video! Marie verbreekt met alle moeite het record, dénkt ze.
«
»
07:30 Samson en Marie
Samson heeft de hik. Marie probeert een paar trucjes uit om hem van zijn vervelende hik af te helpen. Maar wanneer Marie Samson ontzettend hard laat schrikken, wordt hij boos op haar.
«
»
07:32 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio heeft een probleem. Hij moet op twee plaatsen tegelijk zijn. Hoe gaat hij dat oplossen?
«
»
07:45 STIP IT
In wijk Muide-Meulestede in Gent maakt Marilou samen met de bewoners de beestigste stippenlijn. Marilou vertelt haar pestverhaal en we maken kennis met haar hond Jean en paard Amalia, die een grote steun voor haar waren toen ze het moeilijk had.
«
»
08:00 De Hoppers
Wanneer Arno weer eens ongevraagd geld van zijn pa heeft uitgegeven, wordt hij gestraft door Jackie en Geert. Om zijn straf te ontlopen, richt hij 'Arnoland' op. Daar hoeft hij de regels van de Hoppers niet te volgen en kan hij doen wat hij wil.
«
»
08:15 Galactic Agency
Stacy doet een beroep op het Galactic Agency om haar robothond te onderhouden. K zorgt ervoor maar ontdekt dat de instructies geschreven zijn in Kawaii, een taal die hij niet kent. Hij probeert het zelf uit te zoeken.
«
»
08:30 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
08:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
08:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:05 Zouk
Zouk neemt wat een gewone gum lijkt te zijn uit de werkplaats van haar vader.
«
»
09:15 Masha en de Beer
Een ruimteschip maakt een noodlanding bij het huis van Beer. De aliens hebben voorraden nodig.
«
»
09:25 Masha en de Beer
Beer probeert wat rust te krijgen om weer op krachten te komen, maar Masha en Panda dollen met hem en houden hem wakker.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:40 De Smurfen
Wanneer hun oogst wordt verwoest door een plaag, ontdekken de Smurfen een sluw plan van Gargamel om hen naar zijn akkers te lokken.
«
»
09:50 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Koning Uther organiseert een bal. Morgane leert hoe hij iedereen naar de vallei kan sturen. Ze wil van Uther afkomen.
«
»
10:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Arthur leert dat Guinevere binnenkort om strategische redenen zal trouwen met een nobele bondgenoot van zijn vader, de koning van Carmelide. Arthur en zijn vrienden doen er alles aan om dit te voorkomen.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir en Pinokkio een verlaten hut vinden, weten ze niet dat die eigenlijk van een enge heks is. Als ze maar niet betrapt worden..
«
»
10:25 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio moeten bewijzen dat ze niet bang zijn voor een uil. Daarvoor moeten ze diep het duistere bos in.
«
»
10:35 Presto's magische school
Gebeten draden en aangevreten tafelpoten. Alles lijkt erop te wijzen dat Maggie de enige schuldige is. Nica voelt zich verantwoordelijk en probeert haar onschuld te bewijzen.
«
»
10:45 Presto's magische school
Kurt daagt Lorenzo uit op een gebied waar de oude leraar weinig van weet. Hij vraagt Lisa om hulp.
«
»
11:00 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
11:10 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
11:25 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Dorpsbewoners vrezen het bos in te gaan omdat er wordt gezegd dat er een zingend hunebed is ontdekt. Iedereen in Camelot wordt al snel bijgelovig.
«
»
11:35 Helden
Waterraket en hoovercraft.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
«
»
12:10 Wereldbeesten
In deze aflevering een kijkje naar de wolf uit Spanje en de boomkikker uit België.
«
»
12:25 De regels van Floor
Irma en Jan zijn helemaal klaar met de gameverslaving van Kees. Irma stuurt Kees naar buiten zodat hij kan voetballen, maar in plaats daarvan weet Kees toch een plek te vinden waar hij kan gamen.
«
»
12:35 Goed gezien!
In Afrika wassen bijna alle mensen hun kleding nog met de hand, maar dat is hard en erg tijdrovend werk. De meisjes en vrouwen hebben daarom tijd over voor andere dingen. Maureen bouwt samen met Upendo een `wasfiets', om tijd te besparen.
«
»
13:00 Helden
Discoskaten en vier bootjes.
«
»
13:15 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
«
»
13:25 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
13:30 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
De inwoners van Camelot vragen zich af waarom er plotseling niet genoeg voedsel meer is. Gawain ziet dat er een huifkar vertrekt en ontdekt gestolen voorraden.
«
»
13:40 Rox
Team Rox infiltreert in een internaat om de kleindochter van de minister te beschermen. Een ontvoering draait uit op een gijzeling.
«
»
14:05 Masha en de Beer
De winter loopt ten einde en Masha gaat spelen, maar wordt ziek. Het is triest, maar haar vrienden vinden een manier om haar op te vrolijken door een kleine circusvoorstelling te organiseren om haar bezig te houden.
«
»
14:10 Masha en de Beer
Masha hoort een verhaal over de jeugd van Beer wanneer Papa op visite komt.
«
»
14:20 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
14:30 Zouk
Het is Jojo's verjaardag en Zouk heeft beloofd hem te laten vliegen op haar bezemsteel. Jammer dat dit gebeurt op de 'Geen Magie' dag, wanneer het verboden is voor heksen en tovenaars om welke spreuk dan ook te gebruiken.
«
»
14:40 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:50 Mega Mindy
De commissaris wil een gouden fiets cadeau doen aan een sportheld die met pensioen gaat, maar twee criminelen willen de fiets stelen. Ze bedenken een list om dit te kunnen doen.
«
»
15:15 Prinsessia
Juf Flora gaat voor een week naar een congres. De prinsesjes zijn dolblij, want dat betekent een week lang geen les en geen huiswerk. Maar Juf Flora heeft aan Kamiel gevraagd om erop toe te zien dat de prinsessen een hele lijst taken volbrengen.
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie krijgt van Robert een waaier uit China. Marie legt uit dat daar wat mee verteld kan worden.
«
»
15:40 De Smurfen
Kleermakersmurf heeft een andere visie dan Eigenwaansmurf als het gaat om het ontwerpen van een nieuwe outfit voor de Smurfen.
«
»
15:50 Interstellar Ella
Ella en Slippy winnen een schatkaart en gaan op schattenjacht in hun sterrenstelsel.
«
»
16:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Arthur, een weeskind, en enkele anderen leren in het kasteel Camelot wat het betekent om een ridder te zijn. Samen verdedigen ze Camelot en het zwaard Excalibur tegen al haar vijanden.
«
»
16:10 Galactic Agency
Na een ruzie met haar baas Dany verlaat Apple het Galactisch Agentschap om zich te vestigen op HappyDojo en een nieuw leven te beginnen. Wanneer het agentschap op de planeet aankomt, verloopt de hereniging tussen de twee niet goed.
«
»
16:25 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
16:30 Nachtwacht
Er heerst een inbraakgolf in Schemermeer. Cooper weet niet te achterhalen wie hierachter zit, maar de Nachtwacht wel. De dader laat zich echter niet makkelijk vangen.
«
»
16:55 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 STIP IT
In jeugdbeweging 't Klontje in Tienen gaan ze voor de heldhaftigste stippenlijn. Lisa vertelt hoe ze steeds uitgesloten werd en Francisco verrast haar met een ontroerend lied. Loena Hendrickx en Wannes Lacroix komen een plaatje aanvragen.
«
»
18:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:10 Nachtraven
Team Blauw: Uma en Nette, team Rood: Dao en Daan en team Groen: Pierre en César.
«
»
18:23 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
18:25 Gamekeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
18:50 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 STIP IT
In jeugdbeweging 't Klontje in Tienen gaan ze voor de heldhaftigste stippenlijn. Lisa vertelt hoe ze steeds uitgesloten werd en Francisco verrast haar met een ontroerend lied. Loena Hendrickx en Wannes Lacroix komen een plaatje aanvragen.
«
»
19:30 Buck
Op school maakt Buck kennis met Gitte Devrieze, de biologielerares. Laura leert Buck flirten of `hitte op Gitte'. Laura volgt een detoxdieet, met een vies geurtje. Geen goed idee wanneer je gaat solliciteren.
«
»
19:45 4eVeR
De heldendaad van Gamil is niet onopgemerkt gebleven: hij wordt gecontacteerd door niemand minder dan Zita Wauters. Hij is in de wolken, maar Madelief is minder blij. Robin en Sofie zijn nu officieel een koppeltje.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers