TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Milk Money
Tieners Frank, Brad en Kevin hebben veel vragen over seks en besluiten langs te gaan bij prostituee V. Wanneer V de jongens naar huis brengt, krijgt ze autopech. Ze overnacht bij Frank thuis en ontmoet vervolgens zijn vader.
«
»
16:05 Anger Management
Charlie staat voor een zware keuze; zijn baan als therapeut, met zijn geliefde therapiegroep, behouden of aan de slag gaan als sportpsycholoog van een honkbalteam.
«
»
16:35 Brooklyn Nine-Nine
Jake besluit om voor een tweede keer de 'Jimmy Jab Games' te organiseren op het bureau. De competitie stijgt, terwijl het team deelneemt en de winnaar een betaalde vakantiedag kan winnen.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Dokter McKay neemt samen met enkele collega's de schade op in het gedeelte van Atlantis dat onlangs overstroomde. Tijdens deze missie komen twee teamleden in verdachte omstandigheden om het leven.
«
»
18:00 The World's Deadliest Weather
Het Griekse Mati wordt getroffen door zware natuurbranden. In de zoo van Colorado eindigt de dag in chaos wanneer er enorme hagelstenen uit de lucht komen vallen. Wandelaars in Turkije zijn gestrand door een plotselinge overstroming.
«
»
19:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Er zijn nu drie miljoen dashcams in auto's: een blik op enkele van de ergste Britse overtreders.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
De horoscoop in Sabrina's weekblad lijkt woord voor woord uit te komen. De familie is ervan onder de indruk, behalve Cois. Als de Bomma een ongeluk krijgt dat bijna letterlijk werd voorspeld, begint ook hij ongerust te worden over Maria's horoscoop.
«
»
20:35 The Ghost and the Darkness
1896. Luitenant-kolonel Patterson vertrekt naar Afrika met de opdracht een spoorweg aan te leggen tussen Mombassa en het Victoriameer. Ter plaatste worden de werken echter verstoord door twee leeuwen.
«
»
22:35 Every Last One of Them
In de zoektocht naar zijn vermiste dochter belandt Jake Hunter in een klein stadje in de woestijn, waar hij via zijn zus ontdekkingen over zijn familie doet. Hij gaat op zoek naar de waarheid én zijn dochter.
«
»
00:15 Stargate Atlantis
Dokter McKay neemt samen met enkele collega's de schade op in het gedeelte van Atlantis dat onlangs overstroomde. Tijdens deze missie komen twee teamleden in verdachte omstandigheden om het leven.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers