TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Great Escapers
Een stel expats bevinden zich op zee om hun nieuwe visbedrijf te openen. Twee B&B-eigenaren moeten in Frankrijk hun grootste uitdaging tot nu toe zien te overwinnen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Blind Getrouwd USA
De vijf koppels hebben een leuke avond en dansen erop los tijdens hun huwelijksfeest. Erna spenderen ze hun eerste nacht samen als man en vrouw.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Achter gesloten deuren
De vrouw van Klaas is getroffen door een fatale ziekte. Klaas heeft een illegale mogelijkheid om aan geld te komen dat het leven van zijn vrouw zou kunnen verlengen.
«
»
13:40 The Great Escapers
De eigenaren van een wijngaard openen een pop-uprestaurant op een prachtige locatie, maar zijn toch nerveus. Twee eigenaren van een Bed & Breakfast organiseren een ongewoon evenement om de winst te verhogen.
«
»
14:30 Neighbours
Harlow en Roxy bedenken wat ze met de gevonden informatie over Jesse aan moeten vangen. Uiteindelijk besluiten ze Paul in te lichten. Ned is verrast wanneer Amy niet ingaat op zijn avances.
«
»
15:00 Blind Getrouwd USA
Zes vrijgezellen die op zoek zijn naar de ware liefde worden gekoppeld aan de, op wetenschappelijke data gebaseerde, perfecte partner en moeten ter plekke met elkaar het huwelijksbootje in stappen.
«
»
16:30 Achter gesloten deuren
Lindy gaat samenwonen met haar vriend Bart, omdat haar vader na een auto-ongeluk veel verzorging nodig heeft. Tijdens de verbouwing van haar ouderlijk huis stuit Lindy echter op een onthutsend geheim.
«
»
17:25 24 Hours in A&E
De dertienjarige Harriet belandt in het ziekenhuis nadat ze tijdens het fietsen wordt aangereden. De twaalfjarige Adam valt uit een boom en heeft daarbij een diepe wond in zijn lies opgelopen.
«
»
18:20 Police Interceptors
Van dronken bestuurders tot autodieven, ze zijn geen partij voor de interceptie-eenheden van het Britse politiekorps. Volg deze officieren in hun dagelijkse bezigheden, van patrouilles tot achtervolgingen en interacties met verdachten.
«
»
19:15 Home and Away
Tane, Nikau, Chloe en Mia maken zich op om Ari de dag van zijn leven te bezorgen: hij zal eindelijk kunnen trouwen met Mia, de liefde van z'n leven. De dag neemt echter een dramatische wending.
«
»
19:45 Moordenaars Open & Bloot
Zakenvrouw Mary Ann Clibbery wordt tijdens de kerstperiode dood aangetroffen in haar eigen zaak. - In 1999 worden Ken Stahl en zijn vrouw Carolyn op brutale wijze neergeschoten in hun auto.
«
»
20:40 Schuldig of Onschuldig?
Een gemeenschap wordt opgeschrikt wanneer een man zijn partner vermoordt. De man beweert gehandeld te hebben in een vlaag van waanzin, maar het openbaar ministerie is een andere mening toegedaan.
«
»
21:30 De Eerste op de Moordplek
Een Amerikaans stadje wordt opgeschrikt wanneer een geliefd koppel neergeschoten wordt in hun eigen huis. Alles wijst in eerste instantie op een homejacking, maar niets is wat het lijkt.
«
»
22:30 S.W.A.T.
Hondo en het team moeten snel actie ondernemen wanneer een undercoveragent, die op het punt stond om een drugskartel te ontmantelen, ontvoerd wordt. Luca maakt zich zorgen om Hicks.
«
»
23:25 Ik Overleefde een Seriemoordenaar
Op een avond in januari 1981 worden de toen achttienjarige Cheryl Bartlett Fann en haar verloofde Bud ontvoerd door Anthony en Nathaniel Cook. Hij neemt hen mee naar een verlaten garage.
«
»
23:50 Moordenaars Open & Bloot
Zakenvrouw Mary Ann Clibbery wordt tijdens de kerstperiode dood aangetroffen in haar eigen zaak. - In 1999 worden Ken Stahl en zijn vrouw Carolyn op brutale wijze neergeschoten in hun auto.
«
»
00:40 999: What's Your Emergency?
De politie in Northamptonshire moeten omgaan met de gevolgen van een huisvestingscrisis met gedeelde accommodatie. Het betreft verscheidene incidenten, zoals een ruzie over een onbetaalde huur en de diefstal van iemands kip Kiev.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers