TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Paul nodigt Josie en Gerry uit voor een gezellig avondje samen, en Josie kan niet anders dan instemmen. Na alle leugens van Ariane, twijfelt Robert zelfs aan haar zwangerschap.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Stalked by My Doctor: Patient's Revenge
Dr. Albert Beck wordt door de jury niet schuldig bevonden aan de ontvoering en poging tot moord op een ex-patiënte. Hij neemt vervolgens een baan aan als leerkracht op een prestigieuze medische school, waar hij al snel alweer verliefd wordt.
«
»
16:20 Breeders
Paul en Ally komen tot de vaststelling dat hun kinderen snel groot worden. Ava is ondertussen tien en Luke wordt weldra dertien. Tijd dus voor Paul en Ally om na te gaan of hun manier van opvoeden nog steeds efficiënt is.
«
»
16:50 White Collar
Peter krijgt een promotie aangeboden in Washington, D.C. Hagen geeft Neal zijn laatste opdracht en er hangt een leven in de balans.
«
»
17:45 Modern Family
Claire is er voor Luke als zijn vriend en hun oude buurjongen Walt overlijdt. Phil gaat met Alex op pad om hun band sterker te maken en Haley geeft stiekem een feest.
«
»
18:15 Modern Family
The Dunphy's willen een nieuwe auto en Phil doet een spontane aankoop zonder Claire. Jay wil naar de reünie van z'n middelbare school samen met Gloria en Manny.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer wordt door Mr. Burns aangesteld als nieuwe accountmanager van de kerncentrale. Door zijn nieuwe job is Homer nog nauwelijks thuis. Lisa laat Bart kennismaken met enkele klassiekers uit de Amerikaanse literatuur.
«
»
19:10 The Simpsons
Krusty de Clown is ten einde raad wanneer zijn tv-show geschrapt wordt. De Simpsons willen hem helpen en zoeken Annie Dubinsky, Krusty's eerste manager, op.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team wordt gecontacteerd door Nia Wells, de plaatsvervangend procureur-generaal en tevens de nieuwe vriendin van Hondo. Zij vraagt het team om hulp bij het beschermen van de juryleden in een belangrijke rechtszaak.
«
»
20:35 The Huntsman: Winter's War
IJskoningin Frey en haar boosaardige zuster Ravenna willen allebei het hele land met eeuwig ijs bedwingen. Maar jager Eric en zijn geliefde Sara, die ooit door Freya verbannen werden, komen terug om het plan van de zusters te verijdelen.
«
»
22:45 Mean Machine
Danny Meehan, een ex-profvoetballer die ooit het Engelse elftal aanvoerde, belandt wegens wangedrag voor drie jaar in de gevangenis.
«
»
00:35 Eden
Als details over Hedwigs jeugd worden onthuld, duikt Scout dieper in het leven dat haar vriendin heeft geleefd voor haar verdwijning. Op een nacht onthult Scout haar bedoelingen aan de verkeerde mensen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Greatest Dancer van Vlaanderen' (Eén)

Het moment waar iedereen naar uitgekeken heeft is eindelijk aangebroken: de grote finale van 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'! Week na week waagden de meest uiteenlopende danstalenten hun kans in de auditierondes. Na twee knallers van shows zijn we beland bij de finale, waar de laatste vijf acts zullen strijden om de felbegeerde titel van winnaar. Samen met hun coaches halen ze een laatste keer alles uit de kast om te tonen aan het publiek waarom zij 'The Greatest Dancer van Vlaanderen' zijn. Wie kroont zich tot ultieme winnaar?

'The Gretaest Dancer van Vlaanderen', om 20.30 uur op Eén.

Dossiers