TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 The North Water
Na zijn herstelperiode in de hut van een missionaris keert Sumner terug naar Hull, waar hij geld eist van Baxter om een nieuwe start te maken. Kan hij zijn demonen achter zich laten?
«
»
06:00 Death in Paradise
De inwoners van Saint Marie zijn in alle staten wanneer Dezzie Dixon, de favoriete radiopresentatrice, live in de ether wordt vermoord. Jack staat voor de lastige taak dit mysterie op te lossen.
«
»
06:50 Death in Paradise
De oude vrienden Jay, Gerald, Adam en David komen aan op Saint Marie voor een korte vakantie in de Crystal Bay Horse Ranch. Tijdens hun verblijf raast een hevige storm over het eiland.
«
»
07:45 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeestje eindigt in een tragedie wanneer de gastheer van een plezierboottocht de volgende ochtend dood op het strand wordt aangetroffen. Hij werd met een harpoen doorboord.
«
»
08:40 Midsomer murders
Een bekroonde schrijver wordt vermoord op de vooravond van een literair festival. Ondanks deze tragedie gaat het evenement door.
«
»
09:30 Midsomer murders
Een bekroonde schrijver wordt vermoord op de vooravond van een literair festival. Ondanks deze tragedie gaat het evenement door.
«
»
10:15 All Creatures Great and Small
Tristan verkeert nog steeds in tweestrijd, maar dan leert hij een les die hem helpt een beslissing te nemen.
«
»
11:00 Father Brown
Wanneer een alcoholiste verdronken wordt aangetroffen in de buurt van haar huis vermoedt Father Brown dat het om moord gaat. De politie gaat echter uit van een ongeluk.
«
»
12:00 Agatha Raisin
Vlak nadat Olivia ingaat op Agatha's aanbod om de spookverschijnselen op Ivy Hall te onderzoeken, wordt ze dood aangetroffen. Agatha en James hebben nu een echt moordmysterie om op te lossen.
«
»
13:00 Agatha Christie's Marple
Miss Marple raakt betrokken bij allerlei intriges en zwarte magie wanneer een majoor die beweerde een foto van een moordenaar in zijn bezit te hebben onder mysterieuze omstandigheden overlijdt.
«
»
14:50 Hope Street
Een brandstichting bij de gepensioneerde rechter Ginette Prince doet de politie vermoeden dat het om wraak gaat door één van de vele criminelen die ze naar de gevangenis heeft gestuurd.
«
»
15:50 New Tricks
Het team heropent het dossier over de dood van graffiti-artiest Danny 'Flak' Tyler als er overal in Londen graffiti's verschijnen met 'Ik doodde Flak'.
«
»
16:55 Death in Paradise
Hoewel hij er zich niets van herinnert, bekent een man de moord op zijn baas. Neville vermoedt dat er meer aan de hand is en is vastberaden de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
18:00 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1. De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2. De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
21:00 Silent Witness
De moord op Amir Aziz, een bekende antifundamentalistische moslim, sleurt het Lyell-team mee in een donkere wereld van haatmisdrijven en contraterrorisme.
«
»
22:00 Silent Witness
Thomas moet zijn persoonlijke gevoelens opzij schuiven wanneer het team de jacht op Sarah Begovic opent voor zij en haar extremistische kompanen nog een aanslag kunnen plegen.
«
»
23:05 Grantchester
Sidney probeert het verlovingsfeest van Amanda en Guy te negeren, maar zijn zus Jen komt speciaal langs om hem mee te nemen.
«
»
00:00 Silent Witness
Aan de oever van een rivier vindt een schietpartij plaats, waarbij meerdere slachtoffers vallen. het voorval doet rechercheur Malcolm Guillam denken aan een zaak van tien jaar eerder.
«
»
00:55 Gold Digger
Patrick en Della laten Julia foto's zien van Benjamin met een andere vrouw. Julia reageert geschokt, maar wellicht heeft Benjamin wel een goede verklaring.
«
»
01:45 Noughts and Crosses
Premier Folami roept het jaarlijkse midzomerfestival uit tot officiële feestdag in de hoop zo de onlusten in de kiem te smoren.
«
»
02:45 Jonathan Creek
Vlak voor de opvoering van een populair toneelstuk wordt de hoofdactrice brutaal neergestoken in haar kleedkamer. Terwijl ze vecht voor haar leven in het ziekenhuis wordt Jonathan Creek ingeroepen.
«
»
03:45 Silent Witness
De moord op Amir Aziz, een bekende antifundamentalistische moslim, sleurt het Lyell-team mee in een donkere wereld van haatmisdrijven en contraterrorisme.
«
»
04:40 Silent Witness
Thomas moet zijn persoonlijke gevoelens opzij schuiven wanneer het team de jacht op Sarah Begovic opent voor zij en haar extremistische kompanen nog een aanslag kunnen plegen.
«
»
05:35 Catastrophe
Het is de omgekeerde wereld als Sharon en Rob probleemloos hun derde trouwdag vieren en hun vrienden juist in de put zitten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers