TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar de Tempel van de Drie Schikgodinnen om er het overlijden van Xena's broer Lyceus te herdenken. Plots wordt het tweetal aangevallen door het leger van Caputius.
«
»
13:55 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
14:55 Magnum
Sara Clifford pleegde zelfmoord in de zomer van 1945 door met haar auto in een ravijn te rijden. In de Kind Kamehameha Club ontmoet Rick een vrouw in het wit gekleed, die luistert naar de naam Sarah.
«
»
16:00 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle keren terug naar Griekenland. Ze ontdekken dat er jonge vrouwen verdwijnen in de buurt van het bos. Xena vreest dat Bacchus aan het werk is.
«
»
17:00 Stargate SG-1
SG-1 moet het leven van Jack redden en de vermiste Carter terugvinden. Ondertussen wordt Asgard overrompeld door de Replicators.
«
»
17:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Nu het lekker loopt met Darrells nieuwe bedrijf, schakelt hij verrassende versterking in. Kan het nieuwe teamlid de verraderlijke ijswegen aan?
«
»
18:55 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan met een Aston DBS Volante, een Ferrari California en een Lamborghini Gallardo Spider in Roemenië op zoek naar de beste weg.
«
»
20:00 En toen kwam ons ma binnen
Deze show neemt de kijker mee in een wereld vol beschamende situaties en vertelt al deze herkenbare verhalen in sketchvorm.
«
»
20:35 Die Hard 4.0
Cyberterroristen proberen het leven in de Verenigde Staten lam te leggen door computers te hacken. Rechercheur John McClane wil hun plannen dwarsbomen en krijgt de hulp van hacker Matt Farrell.
«
»
22:55 Inside Effingham Prison
De gevangenis van Effingham in de Amerikaanse staat Georgia is een van de beruchtste van het land. Dat komt omdat er zoveel geweld en racisme heerst; bij de mannen maar evengoed in de vrouwenvleugel.
«
»
00:10 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Nu het lekker loopt met Darrells nieuwe bedrijf, schakelt hij verrassende versterking in. Kan het nieuwe teamlid de verraderlijke ijswegen aan?
«
»
01:05 Stargate SG-1
SG-1 moet het leven van Jack redden en de vermiste Carter terugvinden. Ondertussen wordt Asgard overrompeld door de Replicators.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers