TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Lekker lang leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
06:00 Het weekmenu
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
06:40 Nuances
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
07:15 De gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
08:00 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
08:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:30 Vlaanderen kookt
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
09:50 Op de rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Met mininster Ingrid Lieten gaat hij aan de slag met kippenvleugetjes, konijn, ree en eend.
«
»
10:15 Tot op de graat
Johan Segers werkt met een gevaarlijk visje uit de Noordzee, de pieterman.
«
»
10:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
11:00 Puur oosters: Japans
In deze aflevering maakt chef Ivan Verhelle twee noedelgerechten klaar die allebei erg sober, maar heel typisch zijn voor de Japanse keuken.
«
»
11:15 De gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
12:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:15 Bal National
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
12:45 Het weekmenu
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
13:30 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
14:15 Karola's Kitchen
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
14:40 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
15:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:00 De Chalet, Hollandse Maatjes
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
16:50 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
17:30 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:45 De Wereld op je Bord
Chef Chuck van Cuichine geeft vandaag een van zijn waardevolste geheimen prijs in De wereld op je bord. Hanne mag vandaag smullen van hét Chinese succesnummer: Pekingeend!
«
»
18:10 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
18:30 Peppe's Toscane
De familie Martelli maakt al 88 jaar pasta in prachtige bronzen machines. De tijd is er blijven stilstaan en de familieband versterkt de verbeelding.
«
»
18:55 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
19:25 Peppe's pasta
Caramelle met pompoen en amarettokoekjes
«
»
19:45 Roger van Damme: Bakken
Vandaag legt Roger van Damme koffiekoeken in zijn bakkersdoos. Hij maakt er ronde met rozijnen en frangipane, en een hele resem met chocolade.
«
»
20:10 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je een huisgemaakt worstenbrood op tafel tovert.
«
»
21:10 Tot op de graat
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
21:35 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
22:15 Het weekmenu
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
23:05 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:15 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
00:35 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) zijn de smossertjes van dienst en maken samen met topsmosser Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»
01:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je een huisgemaakt worstenbrood op tafel tovert.
«
»
01:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
02:00 De dagschotel
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
02:10 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
02:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je een huisgemaakt worstenbrood op tafel tovert.
«
»
03:00 Tot op de graat
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
03:20 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
03:55 Het weekmenu
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
04:40 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:35 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
05:50 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) zijn de smossertjes van dienst en maken samen met topsmosser Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers