TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Maja vertelt Christoph dat ze denkt dat Ariane Selina een paar weken geleden heeft vergiftigd. Hij bedenkt een plan om Ariane onder druk te zetten.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 The Wrong Daughter
Kate en Joe snakken al heel lang naar een kind. Via het internet komen ze in contact met Danica, het meisje dat Kate 17 jaar eerder ter adoptie afstond.
«
»
15:55 Modern Family
Haley kan niet kiezen tussen haar afgelopen relatie en haar huidige, maar moet een beslissing nemen. Manny keert terug naar de schoolbanken.
«
»
16:20 White Collar
Wanneer een spionagezaak in een bedrijf persoonlijk wordt voor Neal, schakelt Peter de hulp in van Diana voor een undercoveroperatie.
«
»
17:10 Modern Family
Cam vergeet de tekst van zijn favoriete countrynummer. Hij geeft Mitch de schuld, besluit dat hij terug moet naar zijn plaats van herkomst en neemt een kip.
«
»
17:40 Modern Family
Haley heeft moederlijk advies nodig van Claire. De niet bepaald politiek correcte coachingstijl van Jay en Cam levert hen een cursus sensitiviteit op.
«
»
18:10 Parks & Recreation
Chris probeert de gemoederen te bedaren wanneer er commotie ontstaat over het nieuwe schilderij van Jerry. Daarop is namelijk een naakte Leslie te zien.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer wordt door zijn buur Ned Flanders uitgenodigd voor een drankje. Als Homer ziet hoe luxueus de Flanders leven en hoe briljant hun zoon Todd is, loopt hij jaloers weg.
«
»
19:05 The Simpsons
Tijdens de thanksgivingmaaltijd beginnen Lisa en Bart te ruziën over een decoratiestuk. Ze vechten en het pronkstuk komt in de open haard terecht.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Daniel's carrière komt op de helling te staan wanneer blijkt dat hij de kidnapper van zijn petekind iets té nauwlettend in het oog houdt.
«
»
20:35 The Patriot
South-Carolina, 1776. Wanneer de kolonisten tegen het Britse juk in opstand komen, weigert oorlogsheld Benjamin Martin aan de strijd deel te nemen.
«
»
23:40 Stumptown
Dex en Grey gaan naar Los Angeles om een cliënt te helpen die vermoedt dat een ex-klasgenote haar Hollywoodscenario heeft geplagieerd. Tookie organiseert een verjaardagsfeestje in de bar.
«
»
00:35 Homeland
Carrie heeft de werkelijke oorzaak van de helikoptercrash weten te achterhalen, en daarmee bezit ze informatie die een dreigende kernoorlog kan afwenden.
«
»
01:35 S.W.A.T.
Daniel's carrière komt op de helling te staan wanneer blijkt dat hij de kidnapper van zijn petekind iets té nauwlettend in het oog houdt.
«
»
02:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers