TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Hell's Kitchen
Na de recente eliminaties moeten de teams opnieuw in evenwicht gebracht worden. Vervolgens maken de chefs kennis met de gastjuryleden voor de volgende opdracht.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Blind getrouwd USA
Na de huwelijksceremonies is het tijd voor de koppels om hun eerste nacht samen door te brengen. Daarna is het tijd voor de huwelijksreis op het Caribische eiland Antigua.
«
»
14:10 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
15:00 Neighbours
Scarlett weigert mee te werken aan het politieonderzoek. Ned probeert haar uit te dagen zodat ze alsnog alles opbiecht en gerechtigheid kan geschieden. Paul doet een verrassende ontdekking.
«
»
15:25 Sturm der Liebe
Cornelius klaagt bij Maja dat hij een speciale cocktail moet maken voor Christoph en Selina. Max wil dan toch zijn kluisje openen, in het bijzijn van Robert. Hij treft geen portemonnee aan.
«
»
16:25 Achter gesloten deuren
Liesbeth heeft niet lang meer te leven maar verzwijgt dit voor haar (nieuwe) partner, met wie ze binnenkort op wereldreis vertrekt.
«
»
17:20 Hell's Kitchen
Voor een smaakopdracht moeten de chef-koks samenwerken. Het diner zullen ze vanavond opdienen voor de gulle bijdragers aan 'Stand Up to Cancer'.
«
»
18:15 De Pfaffs
Shania krijgt sinds kort seksuele opvoeding op school en ze deelt haar kennis maar al te graag met papa. Debby heeft nog nooit soep gemaakt en wil vandaag verse groentesoep klaarmaken.
«
»
19:00 Home and Away
Bella bezorgt Dean en Mackenzie vol trots een uitnodiging voor haar tentoonstelling. Haar geluk is echter van korte duur wanneer ze wat later Nikau tegen het lijf loopt. Leah neemt een beslissing.
«
»
19:30 De alarmcentrale: Pech onderweg
Realityreeks.
«
»
20:25 Help, Mijn Man Is een Klusser
Irene woont met haar samengestelde gezin in een oud hotel dat van ellende zowat uit elkaar valt. Haar man, Arnold, is timmerman, maar hij doet alles behalve timmeren.
«
»
21:45 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
Met de Overijsselse Dianne gaan we mee op de truck naar Denemarken. Glamourgirl Kim leert ons alles over het bloementransport.
«
»
22:45 Villa Zuid-Afrika
Steven tovert alweer een nieuwe verrassing uit zijn mouw. Niemand minder dan zanger Christoff, al jarenlang één van de boezemvrienden van Kathleen, brengt haar een bezoekje.
«
»
23:50 De alarmcentrale: Pech onderweg
Realityreeks.
«
»
00:40 Steenrijk, Straatarm
Deze keer ruilen Marco en Maureen van Eijkelenborg, die in het Spaanse Pulgenico wonen, met de familie Spaanbroek uit Zoetermeer.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers