TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Moominvalley
De Grizza komt de koningsrobijn uit de koffer van Tofsel en Wifsel opeisen. Omdat niet duidelijk is wie de echte eigenaar is, besluit Moominpapa een rechtszaak te houden.
«
»
06:25 Kabouter Plop
De kabouters zitten samen in de herberg taart te eten. Wanneer Klus zijn stuk op heeft, wil hij een tweede. Dat is niet voor hem maar voor zijn oom Klos. Dan komt Klos op bezoek in de melkherberg.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:35 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:00 Hallo K3
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen.
«
»
07:25 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:40 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:30 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
08:50 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:15 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: gegrild kalfsvlees met witte bonenpuree & gezonde popcorn.
«
»
09:50 Tommy Teleshopping
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Een belangrijk kunstwerk is gestolen en de inspecteurs onderzoeken de zaak. Een juwelier heeft zijn stil alarm geactiveerd.
«
»
12:25 Lisa
Reinhout doet een laatste poging om Jonas aan boord van de alliantie te houden. Erik beseft door gesprekken met Pilar en Suzanne dat er maar één ding opzit: praten met Arthur.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Véronique vindt dat Lars de nakende ondergang van Fashion op zijn geweten heeft, terwijl iedereen de schuld bij haar legt. Ze is echter niet van plan om bij de pakken te blijven zitten.
«
»
14:10 David
Pieter wil dat Sofie de ring van David teruggeeft. Zij krijgt dat echter niet over haar hart. David heeft zijn zinnen gezet op een auto zodat hij naar al zijn tentoonstellingen kan rijden.
«
»
14:35 David
Pieter weet dat hij gisteren te ver is gegaan en hij probeert Sofie te paaien met een boeket. Feit is wel dat hoe dichter het verlovingsfeest komt, hoe minder Sofie David kan loslaten.
«
»
15:05 Night Shift
Drew raakt betrokken bij een schietpartij wanneer hij de promotieceremonie van een vriend bij het leger bijwoont, maar slaagt erin de schutter te overmeesteren.
«
»
16:00 Cougar Town
Jules probeert haar zaak financieel gezond te houden en zoekt een manier om te besparen. Ellie overtuigt Andy om Bobby beet te nemen.
«
»
16:20 Cougar Town
Ellie probeert Andy tegen te houden om voor het burgemeesterschap te gaan. Jules valt van haar stoel wanneer ze ontdekt dat Travis samen is met Holly.
«
»
16:40 Aspe
Pierre Lenaerts, eigenaar van een koetsiersbedrijf dat toeristen rondrijdt in Brugge, wordt dood aangetroffen in zijn paardenstal. De eerste tekenen wijzen op zelfmoord.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw vindt een wapen in de buggy die ze tweedehands heeft gekocht. Eric en Brigitte nemen de zaak meteen ernstig en gaan naar de verkoopster.
«
»
18:20 Lisa
Olivia dient haar ontslag in. Vic voelt dat zijn vader Jonas als een zoon begint te behandelen en wordt kinderlijk jaloers. Erik doet een poging om zich met Arthur te verzoenen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Rudi's boekvoorstelling is een succes, maar Zjef is niet tevreden. Guido zoekt naar een plan om Mira de zak coke terug te betalen. Hij is radeloos. Mathias krijgt een opvallende foto in handen.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
De koppels trappen de finaleweek af in fijn gezelschap. Om hun droomhuis tot in de kleinste details af te werken, krijgen ze de hulp van enkele bekende Vlamingen die van aanpakken weten.
«
»
21:50 Luc & Bart: Een paar apart
Luc Appermont en Bart Kaëll zijn al 40 jaar een koppel, maar dat hielden ze 30 jaar geheim. Samen met bekende vrienden en collega's vertellen ze over de weg die ze de voorbije 40 jaar hebben afgelegd.
«
»
22:55 Kan u de vraag nog eens herhalen?
Guga Baúl en Gunter Lamoot ontvangen voormalige quizmasters Zaki, Siska Schoeters en Sergio Quisquater.
«
»
00:00 Night Shift
Drew raakt betrokken bij een schietpartij wanneer hij de promotieceremonie van een vriend bij het leger bijwoont, maar slaagt erin de schutter te overmeesteren.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Tommy Teleshopping
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
«
»
05:55 Moominvalley
Moominpapa voelt zich nutteloos en wil op avontuur. Moominmama stemt ermee in en het gezin maakt zich klaar om te vertrekken naar een klein eiland, ergens midden in de zee.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers