Tess Goossens wordt Lady 'Goossens' voor 10de verjaardag Joe - VIDEO

maandag 1 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Joe blaast maandag 1 april 10 kaarsjes uit en dat wordt uitbundig gevierd. Joe-dj Tess Goossens werd speciaal voor de verjaardag van de radiozender omgetoverd tot Lady 'Goossens'.

Zij nam haar eigen versie van de hit 'Pokerface' met bijhorende videoclip op. Wie goed kijkt, ziet ook de andere Joe-dj’s opduiken in de clip.


Het nummer is niet toevallig gekozen. 'Pokerface' van Lady Gaga stond tien jaar geleden op 1 april 2009 op nummer 1. Tess presenteert elke middag 'De Nummer 1 Show' waarin ze allemaal nummer 1-hits draait. Voor haar was de verjaardag van Joe de ideale gelegenheid om eens in de huid van een nummer 1-ster te kruipen.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers