Tess Goossens wordt Lady 'Goossens' voor 10de verjaardag Joe - VIDEO

maandag 1 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Joe blaast maandag 1 april 10 kaarsjes uit en dat wordt uitbundig gevierd. Joe-dj Tess Goossens werd speciaal voor de verjaardag van de radiozender omgetoverd tot Lady 'Goossens'.

Zij nam haar eigen versie van de hit 'Pokerface' met bijhorende videoclip op. Wie goed kijkt, ziet ook de andere Joe-dj’s opduiken in de clip.

Het nummer is niet toevallig gekozen. 'Pokerface' van Lady Gaga stond tien jaar geleden op 1 april 2009 op nummer 1. Tess presenteert elke middag 'De Nummer 1 Show' waarin ze allemaal nummer 1-hits draait. Voor haar was de verjaardag van Joe de ideale gelegenheid om eens in de huid van een nummer 1-ster te kruipen.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers