Radio 1 organiseert speciale 'Radio 1 Sessie' voor Music for Life

zaterdag 18 december 2010

Ten voordele van Music for Life organiseert Radio 1 een speciale versie van zijn muzikale succesformule: de 'Radio 1 Sessies'. Op zondag 19 december om 21 uur speelt Meuris in het Zuiderpershuis in Antwerpen een Radio 1 Sessie for Life, samen met onder meer Admiral Freebee, Milow en Hannelore Bedert.

Heel bijzonder is dat bedrijven de kans krijgen om de Radio 1 Sessie for Life te steunen als hoofdsponsor. Om die eretitel binnen te halen kunnen ze bieden op eBay.


De Radio 1 Sessie for Life staat volgens de beproefde formule garant voor een fantastische muzikale avond met verrassende uitvoeringen, bijzondere duetten en combinaties, en een geweldige sfeer tussen alle muzikanten. Kortom, één groot muzikaal feest voor Music for Life van Studio Brussel.

Tickets voor dit concert kosten 15 euro in voorverkoop, en 18 euro aan de kassa. Tickets via 03-248 01 00 of reservatie@zuiderpershuis.be of http://www.zuiderpershuis.be/. De integrale opbrengst van het concert gaat naar Music for Life van Studio Brussel. Presentatie: Luc Janssen.

Gezocht: een hoofdsponsor
Om het goede doel extra financieel te steunen zoekt Radio 1 nog een heuse hoofdsponsor van de speciale Radio 1 Sessie for Life. Bedrijven kunnen bieden op eBay om deze eretitel binnen te halen. Als exclusieve sponsor van de Radio 1 Sessie for Life trakteert Radio 1 tot 50 medewerkers van het bedrijf op een feestelijk onthaal met een drankje en meet & greet met de muzikanten. Wie op woensdag 15 december om 9.45 u. het hoogste bod heeft uitgebracht, wordt de hoofdsponsor. Hij of zij krijgt deze titel met veel honneurs toegewezen tijdens de uitzending van Peeters & Pichal. Een unieke gelegenheid voor een bedrijf voor bijvoorbeeld een alternatief eindejaarsfeest dat het nuttige aan het aangename paart. Op zondag 19 december in het Zuiderpershuis in Antwerpen, met Meuris en friends.

Het VIP-pakket bestaat uit 50 toegangskaarten, een receptie vooraf in het Zuiderpershuis (vanaf 20.00 uur) en een afsluitend drankje in aanwezigheid van de muzikanten.

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Mills en Santana krijgen een bijzonder riskante missie voorgeschoteld: ze moeten in Noord-Korea een IsraŽlische wetenschapper bevrijden die al 29 jaar gevangen wordt gehouden. Kilroy wordt door een verzoek van Hart voor een moreel dilemma geplaatst.

'Taken', om 23.20 uur op VTM 4.

Dossiers