NRJ presenteert Open Mic Hip Hop

dinsdag 30 april 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Tijdens de eerste editie van NRJ Open Mic ging hitzender NRJ op zoek naar stand-upcomedytalent in Vlaanderen. Na een welgemaakte wedstrijdperiode werd Jan Linssen bekroond tot winnaar en mocht hij het podium delen met William Boeva & Friends op 22 maart in Aalst.

De reacties op de Open Mic – formule waren zo positief dat de jonge radiozender met veel plezier een tweede editie organiseren. Deze keer zoeken we eigentijds raptalent. Wie zijn/haar kans wil wagen kan zich inschrijven op NRJ.be.

Vanaf 6 mei komt er gedurende 7 weken elke maandagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur een kandidaat langs bij Kim & Michaël in de studio om zijn/haar eigen nummer live op de radio te brengen. Achteraf bellen ze met een jurylid zodat die zijn ongezouten mening kan geven.

De jury bestaat uit Flip Kowlier, DVTCH NORRIS, Darrell Cole én onze luisteraars. Zij zullen bepalen wie er op 17 juni aan de haal gaat met NRJ Open Mic Hip Hop-titel en zijn/haar moment of fame op het podium.

Meer info en inschrijven via NRJ.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers