NRJ presenteert Open Mic Hip Hop

dinsdag 30 april 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Tijdens de eerste editie van NRJ Open Mic ging hitzender NRJ op zoek naar stand-upcomedytalent in Vlaanderen. Na een welgemaakte wedstrijdperiode werd Jan Linssen bekroond tot winnaar en mocht hij het podium delen met William Boeva & Friends op 22 maart in Aalst.

De reacties op de Open Mic – formule waren zo positief dat de jonge radiozender met veel plezier een tweede editie organiseren. Deze keer zoeken we eigentijds raptalent. Wie zijn/haar kans wil wagen kan zich inschrijven op NRJ.be.


Vanaf 6 mei komt er gedurende 7 weken elke maandagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur een kandidaat langs bij Kim & Michaël in de studio om zijn/haar eigen nummer live op de radio te brengen. Achteraf bellen ze met een jurylid zodat die zijn ongezouten mening kan geven.

De jury bestaat uit Flip Kowlier, DVTCH NORRIS, Darrell Cole én onze luisteraars. Zij zullen bepalen wie er op 17 juni aan de haal gaat met NRJ Open Mic Hip Hop-titel en zijn/haar moment of fame op het podium.

Meer info en inschrijven via NRJ.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geïnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de première van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creëerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers