NRJ presenteert Open Mic Hip Hop

dinsdag 30 april 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Tijdens de eerste editie van NRJ Open Mic ging hitzender NRJ op zoek naar stand-upcomedytalent in Vlaanderen. Na een welgemaakte wedstrijdperiode werd Jan Linssen bekroond tot winnaar en mocht hij het podium delen met William Boeva & Friends op 22 maart in Aalst.

De reacties op de Open Mic – formule waren zo positief dat de jonge radiozender met veel plezier een tweede editie organiseren. Deze keer zoeken we eigentijds raptalent. Wie zijn/haar kans wil wagen kan zich inschrijven op NRJ.be.


Vanaf 6 mei komt er gedurende 7 weken elke maandagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur een kandidaat langs bij Kim & Michaël in de studio om zijn/haar eigen nummer live op de radio te brengen. Achteraf bellen ze met een jurylid zodat die zijn ongezouten mening kan geven.

De jury bestaat uit Flip Kowlier, DVTCH NORRIS, Darrell Cole én onze luisteraars. Zij zullen bepalen wie er op 17 juni aan de haal gaat met NRJ Open Mic Hip Hop-titel en zijn/haar moment of fame op het podium.

Meer info en inschrijven via NRJ.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers