'Music For Life'-lied meteen op één (filmpje!)

donderdag 8 december 2011

In amper één week springt het 'Music For Life'-lied van Selah Sue, Tom Barman en The Subs naar de hoogste regionen van de Ultratop. De remake van 'Zanna' staat deze week op de eerste plaats.

Het nummer voor de laatste 'Music For Life' valt dus duidelijk in de smaak. 'Zanna' staat symbool voor de strijd tegen diarree waarvoor Studio Brussel dit jaar voor het laatste drie dj's opsluit in het Glazen Huis. De aftrap voor de actie wordt gegeven op 17 december.


Bron: De StandaardLees ook:
Tomas, Siska en Sam laatste keer in Glazen Huis van Studio Brussel

DOSSIER: Music for Life 2011

volledig dossier
mfl11

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers