MNM-dj's steken handen uit de mouwen voor Music for Life

zaterdag 18 december 2010

Op dinsdag 21 december steken de MNM-dj's de handen uit de mouwen voor Music for Life. Peter Van de Veire, Eva Daeleman, Ann Reymen, Tom De Cock, Dave Peters en Elke Vanelderen geven de collega's van Studio Brussel die dag een extra duwtje in de rug door hun diensten aan te bieden voor het goede doel. De gulste schenkers kunnen de MNM-dj's op 21 december aan het werk zetten in hun bedrijf, handelszaak of café.

De MNM-dj's steken Music for Life en de weeskinderen die hun ouders verloren hebben aan aids een hart onder de riem. Op dinsdag 21 december bieden drie MNM-duo’s hun diensten aan voor het goede doel. Aan de kassa zitten, pintjes tappen of haar wassen in een kapsalon; de dj’s doen het allemaal, zo lang de gulle schenker een duit in het zakje doet van Music for Life. De MNM-dj's worden per twee geveild; bieden kan nog tot en met maandag 20 december via Ebay. Geïnteresseerden kunnen de volgende MNM-dj’s in huis halen:


Peter Van de Veire en Eva Daeleman doen de ochtendshift
Peter Van de Veire en Eva zijn echte ochtendmensen en dat zullen de gulle schenkers geweten hebben. Op dinsdagmorgen 21 december komen ze het hoogst biedende bedrijf overdonderen met hun energie. Kandidaat-werkgevers kunnen Peter en Eva in dienst nemen als het gezicht van hun bedrijf en hen bijvoorbeeld aan het werk zetten achter de receptiedesk, het onthaal of aan de kassa van hun winkel.

Praktisch
Datum: dinsdag 21 december
Tijdstip: van 10.00 tot 12.00 uur
Voor wie? bedrijven (met onthaaldesk, receptie, kassa's,...)
De veiling loopt af op maandag 20 december om 7 uur.

Ann Reymen en Tom De Cock in een handelszaak
Wie wel eens baas wil spelen over MNM-dj's Ann Reymen en Tom De Cock moet nu zijn kans grijpen. Speciaal voor Music for Life komen de twee dj’s naar de handelszaak van de gulste schenker om duchtig de handen uit de mouwen te steken. Of het nu gaat om haar wassen in een kapsalon, kledingadvies geven in een kledingwinkel of massages geven in een schoonheidssalon.

Praktisch
Datum: maandag 20 of dinsdag 21 december
Tijdstip: van 14.00 tot 17.00 uur
Voor wie? kleine handelszaken (bakker, kapper, slager, kledingwinkel,…)
De veiling loopt af op maandag 20 december om 10.00 uur.

Dave Peters en Elke Vanelderen steken een handje toe in de horeca
Voor wie Dave Peters en Elke Vanelderen liever live in zijn horecazaak hoort dan door de luidsprekers van zijn radio, is dit een unieke kans. De meest sexy stemmen van MNM steken voor de hoogste bieder, maar vooral voor de weeskinderen die hun ouders verloren aan aids, met veel plezier een handje toe. Met Dave die het perfecte pintje tapt en Elke die de zaal doet, kan de horecazaak van de gulle schenker gegarandeerd op veel kijklustigen rekenen.

Praktisch
Datum: dinsdag 21 december
Tijdstip: van 21u tot 23u
Voor wie? horecazaken (café, restaurant, brasserie,…)
De veiling loopt af op maandag 20 december om 17 uur.

'MNM-dj's for Life': bieden kan tot en met maandag 20 december via Ebay.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers