Kinderen en Miss-kandidates trotseren regen en wind voor 'MFL'

vrijdag 19 december 2014

Op dag twee trotseerden veel kinderen de wind en felle regen om hun engagement te tonen voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. De leerlingen van Basisschool 't Kofschip uit Edegem ontroerden de Studio Brussel-luisteraars.

Leerling Siet: 'Wij hebben nieuwjaarsbrieven gezongen en zo geld verdiend voor de zieke kindjes.' Ook vier Miss België-kandidates kwamen langs in De Schorre. Zij verkopen deze namiddag kerstkaarten en zingen kerstliedjes ten voordele van Daklozenhulp Antwerpen.


Gabriel Rios
En er was vanmorgen vroeg ook al livemuziek. Gabriel Rios speelde een verwarmende 'tipisessie'. Later vandaag zijn er nog muzikale sessies van James Bay (18.00 uur) en Selah Sue (19.00 uur). Om 21.00 uur speelt Oscar And The Wolf een concert in The Flame. De opbrengst van het uitverkochte optreden, 15 000 euro, schenkt de band integraal aan Sea Shepherd België.

DOSSIER: Music for Life 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op En.

Dossiers