Kinderen en Miss-kandidates trotseren regen en wind voor 'MFL'

vrijdag 19 december 2014

Op dag twee trotseerden veel kinderen de wind en felle regen om hun engagement te tonen voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. De leerlingen van Basisschool 't Kofschip uit Edegem ontroerden de Studio Brussel-luisteraars.

Leerling Siet: 'Wij hebben nieuwjaarsbrieven gezongen en zo geld verdiend voor de zieke kindjes.' Ook vier Miss België-kandidates kwamen langs in De Schorre. Zij verkopen deze namiddag kerstkaarten en zingen kerstliedjes ten voordele van Daklozenhulp Antwerpen.


Gabriel Rios
En er was vanmorgen vroeg ook al livemuziek. Gabriel Rios speelde een verwarmende 'tipisessie'. Later vandaag zijn er nog muzikale sessies van James Bay (18.00 uur) en Selah Sue (19.00 uur). Om 21.00 uur speelt Oscar And The Wolf een concert in The Flame. De opbrengst van het uitverkochte optreden, 15 000 euro, schenkt de band integraal aan Sea Shepherd België.

DOSSIER: Music for Life 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers