Erik Van Looy daagt NRJ uit met 'Moedigste Mens ter Wereld' - VIDEO

maandag 21 oktober 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Erik Van Looy daagt NRJ's ochtendduo Kim Muylaert en MichaŽl Joossens uit om 'De Moedigste Mens ter Wereld' te worden. In 1 week tijd moeten ze 4 fysiek of mentaal zware beroepen aanleren: rallypiloot, brandweerman, zorgkundige en paramilitair.

Per geslaagde uitdaging gaat er 1.000 euro naar een goed doel dat een link heeft met het beroep.The Big Challenge Week!

Maandag 21 oktober begint de Big Challenge Week bij NRJ. Kim en Michaël worden die dag rallypiloot en trekken naar het Circuit van Zolder. Responsible Young Drivers vzw krijgt mogelijks 1.000 euro om veiligheid bij jongeren in het verkeer te sensibiliseren.

Dinsdag 22 oktober staan ze voor hete vuren bij de brandweer van Asse. Pinocchio vzw wil het geld investeren in preventie van en sensibilisering rond brandwonden bij kinderen en jongeren.

Woensdag 23 oktober kruipen Kim en Michaël in de huid van een zorgkundige in het Zeepreventorium in De Haan. Als ze slagen, zal de 1.000 euro naar het Zeepreventorium zelf gaan.

Donderdag 24 oktober worden ze uitgedaagd om naar Marche-les-Dames te trekken waar ze gaan trainen samen met paramilitairen.

Op vrijdag 25 oktober is het de grote finale van de 'Moedigste Mens ter wereld'. Kim en Michaël brengen dan live vanuit Marche-les-Dames verslag uit bij Emma tussen 6.00 en 9.00 uur in de ochtendshow. Hopelijk kan vzw Missing You de 1.000 euro investeren in de ondersteuning van jongeren bij het rouwproces wanneer ze iemand dierbaar hebben verloren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers