1,9 miljoen luisteraars voor 'Back to the 90's'-week van MNM

maandag 5 april 2010

1,9 miljoen Vlamingen hebben vorige week afgestemd op de Back to the 90's-week van MNM. Uit intern onderzoek van de VRT blijkt dat MNM met de speciale themaweek, die afsloot met de Top 99 op zaterdag 3 april, ruim een derde van alle Vlamingen heeft bereikt.

De 'Back to the 90's'-week van MNM is vorige week duidelijk in de smaak gevallen bij de luisteraars. Een hele week lang verwende VRT’s jongste radiotelg de luisteraars met de beste muziek uit de jaren negentig, aangepaste rubrieken en een Top 99 op zaterdag 3 april.


Uit intern onderzoek blijkt dat MNM daar van maandag 29 maart tot en met zaterdag 3 april 1,9 miljoen Vlamingen tussen 12 en 79 jaar mee heeft bereikt, of ruim een derde van alle Vlamingen.

Als apotheose van de 'Back to the 90's'-week schotelden MNM-dj’s Karolien Debecker, Tom De Cock, Peter Van de Veire en Eva Daeleman de luisteraars zaterdag de Top 99 voor, een overzicht van de beste jaren negentigmuziek volgens de luisteraars van MNM. Ook die viel in de smaak. Zaterdag luisterden niet minder dan 1.015.000 Vlamingen tussen 6.00 en 24.00 uur naar MNM. Rhythm is a dancer van Snap, een dancehit uit 1992, schopte het in de 'Top 99' voor het tweede jaar op rij tot de hoogste stek. 'Angels' van Robbie Williams en 'In My Eyes' van het Belgische Milk Inc. werden eervol tweede  en derde.

Nethoofd van MNM Rino Ver Eecke: 'Meer dan één Vlaming op drie heeft van onze 'Back to the 90's'-week genoten en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Ik wil alle luisteraars dan ook van harte bedanken voor het afstemmen op MNM. Deze mooie cijfers sterken ons om ook de komende maanden met leuke en originele themaweken uit te pakken. Wie nog meer jaren 90-sfeer wil, kan trouwens ook na deze week bij ons terecht. In '90's & Nillies' blikt dj Karolien elke zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur terug op alles wat de nineties zo fantastisch maakte.'

Bron: geschat bereik op basis van PPM-onderzoek (TNS – Media), n= 870, 29 maart – 3 april 2010


Lees ook:
'Rhythm is a Dancer' op ťťn in MNM's 'Top 99 van de Jaren 90'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers