30 jaar na 'De Kinderacademie' brengt Silvy opnieuw Ben - VIDEO

maandag 29 oktober 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Net geen 30 jaar na haar debuut in 'De Kinderacademie' met Walter Capiau brengt Silvy De Bie opnieuw het nummer 'Ben' van de jonge Michael Jackson.

Deze keer zingt ze het in een speciale versie voor Joe, in duet met wijlen Jackson himself. Silvy brengt het duet naar aanleiding van 'Hemelse Helden', de speciale radio-uitzending van Joe op Allerheiligen waarin overleden artiesten worden geëerd. Bij het speciale duet hoort ook een video waarin we Silvy samen met de toen 13-jarige Michael Jackson zien.


Joe-dj Jan Bosman belde Silvy vandaag op om te horen wat ze er zelf van vond om na zo lang nog eens Ben te zingen: 'Het was al heel lang geleden dat ik Ben heb gezongen, dus dat was even wennen. Het was 30 jaar geleden, dus het was leuk om het nog eens te doen. Ik was wel vergeten dat het zo hoog was', lachte Silvy. 'Michael en ik zingen ieder een deel van het nummer. En het was wel grappig om Michael te zien, want hij had zo een grappig kostuum aan.'

Joe-dj's Leen Demaré en Jan Bosman presenteren nu donderdag 1 november de 'Hemelse Helden' van aan De Langste Koffietafel in de middengang van MEDIALAAN en maken er van 10.00 tot 17.00 live radio. 150 mensen kunnen plaatsnemen aan de koffietafel om herinneringen op te halen aan de 'Hemelse Helden', te genieten van muziek en om iets te eten aan De Langste Koffietafel. Heel wat artiesten, waaronder Bent Van Looy en Lady Linn, brengen een cover van hun 'Hemelse Helden' om hen te eren.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers