Videoland Original 'Mocro Maffia' krijgt derde seizoen

woensdag 1 april 2020
Foto: Videoland - © RTL 2020

De populaire serie 'Mocro Maffia' krijgt een derde seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie tot nu toe.

Daarnaast ontving het tweede seizoen zeer goede recensies met vier van de vijf sterren in onder meer de Volkskrant, NRC en het Algemeen Dagblad. Wanneer het derde seizoen bij Videoland te zien is wordt later bekendgemaakt.


Na de bloedstollende seizoensfinale was de vraag naar een derde seizoen groot: 'Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!', aldus Creatief Producent Achmed Akkabi.

'Mocro Maffia' seizoen twee
Seizoen twee van de fictieve serie 'Mocro Maffia' gaat verder waar seizoen één is gestopt.  Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: 'Waar is Romano?' De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira, maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden.

Waar seizoen één van 'Mocro Maffia' zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien.

Het tweede seizoen van 'Mocro Maffia' bestaat uit zeven afleveringen en is geschreven door Achmed Akkabi, Ashar Medina en Oscar van Woensel. Regie van het tweede seizoen ligt in handen van Mustafa Duygulu en Victor D. Ponten, productie in handen van Fiction Valley.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers