VARA-top: 'Jack Spijkerman komt er niet meer in'

dinsdag 20 maart 2007

Nu het einde van Tien in zicht komt, zijn de Tien-sterren allemaal druk op zoek naar een nieuwe baan. Sterren zoals Jack Spijkerman die voor het grote geld kozen, werden de voorbije maanden verketterd in de pers. Bij de VARA, zijn voormalige werkgever, lijkt men zeer duidelijk: 'Spijkerman komt er niet meer in'.

In a

anloop van de opstart van Talpa was het vooral Jack Spijkerman die het moest ontgelden in de pers. Toen ook zijn nieuwe 'Koppensnellers' amper zijn weg vond naar het grote publiek, leek het hek helemaal van de dam.

Zal Jack een plaatsje krijgen bij RTL? Of verhuist hij terug naar de Publieke Omroep? Programmadirecteur Frans Klein van de VARA is alvast formeel: 'Spijkerman komt er niet meer in'. Volgens Klein zou dat niet goed zijn voor de geloofwaardigheid van de VARA.

Toch zijn mediakenners minder pessimistisch. Het wordt de volgende dagen alvast uitkijken wie waar terecht zal komen...

LEES OOK: Gezichten van Tien druipen af

Bron: AD

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers