Vanaf maandag bij MAX: 'BINNENVAART'

zondag 20 oktober 2019

Vanaf maandag 21 oktober om 16.00 uur is Denkend aan Holland: 'BINNENVAART' te zien bij MAX op MAX Vandaag en NPO Start.

In de negendelige web-only vaart Elles de Bruin mee op drie binnenvaartschepen in Nederland, België en Duitsland.


In 'BINNENVAART' gaat presentator Elles de Bruin mee met drie binnenvaartschepen op verschillende routes in Nederland, België en Duitsland. Met het schip de Sica vaart Elles van Den Haag naar Amsterdam. Met de Sjouwer van Germersheim naar Antwerpen en met de Martinique van Rotterdam naar Hengelo. De webserie 'BINNENVAART' geeft een beeld van de binnenvaart als beroep, de prachtige natuur en de gasten en bewoners aan boord.

In de serie, die het best te omschrijven is als een mix van reality- en slow-tv, veel prachtige droneshots van een waterrijk landschap. De kijker krijgt toegang tot de wereld van de beroepsvaart. De schippers, gezinnen en andere meevarenden vertellen hun verhaal en laten zien hoe het is om letterlijk altijd onderweg te zijn.

'Denkend aan Holland: BINNENVAART'
Presentatie: Elles de Bruin
Elke maandag vanaf 16.00 uur op NPO Start en MAX Vandaag

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers