Vakantie vieren op de camping in nieuwe zomerserie 'Brugklas Vakantieliefde'

maandag 22 juni 2020
Foto: © AVROTROS 2020

Ook de leerlingen van 'Brugklas' hebben zomervakantie en verlaten de schoolbanken voor de camping! In de nieuwe serie 'Brugklas Vakantieliefde' worden in 20 afleveringen de avonturen van Ebru, Steef, Jamie en Milan op de camping gevolgd.

Steef en beste vriendin Ebru werken op de camping van de oom van Steef. Ebru vindt het werk vies tegenvallen en tot overmaat van ramp staat de hele familie van rector Folmers ook nog eens op de camping. Jamie en Milan hebben het er prima naar hun zin. Milan ontmoet de wonderschone Anoushka en Jamie raakt gecharmeerd van een van de jongens die surfles geeft. Ondertussen is Steef ook verliefd aan het worden op een van de surfleraren. Maar wanneer er spullen gejat worden en Milan wordt beschuldigd van de diefstal, verandert alles…


'Brugklas Vakantieliefde', vanaf 6 juli om 18.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers