Uitslag loting kickbokstoernooi 'Spike presents: WFL Final 8' bekend

donderdag 12 april 2018

Middels een spectaculaire loting is bekendgemaakt welke Final 8-kickboksers als eerste tegenover elkaar in de ring starten tijdens 'Spike presents: WFL Final 8' op zondag 13 mei in TopSportCentrum Almere.

De acht zwaargewichten maken zich op voor de zwaarste beproeving ooit in het Nederlandse kickboksen. Zij moeten zich in drie partijen bewijzen om uiteindelijk met de felbegeerde WFL Kampioensbelt naar huis te gaan. De K1-tijden worden herleefd.


De volgende Final 8-atleten starten tegen elkaar in de ring:

Fabio Kwasi vs Murat Aygun
Sam Tevette vs Clyde Brunswijk
Andrei Stoica vs Boy Boy Martin
Ibrahim Elbouni vs Levi Rigters

De kaartverkoop voor 'Spike presents: WFL Final 8' is gestart. Klik hier voor tickets.

Maurice Hols, EVP en General Manager Viacom Benelux: '13 mei wordt een spectaculaire en allesbepalende avond. Deze acht zwaargewichten doen er alles aan om te bewijzen dat zij deze belt waard zijn. Het wordt een spectaculaire avond met een aaneenschakeling van zinderende wedstrijden waar ik nu al naar uitkijk. We hebben er dan ook voor gekozen om deze wedstrijd beschikbaar te maken voor een breed publiek en het live uit te zenden voor degenen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen.'

Melvin Manhoef, oprichter WFL (World Fighting League):'Als WFL kunnen we niet wachten totdat het Final 8 Tournament plaatsvindt. Zeker nu WFL haar driejarig bestaan viert, zien wij de Final 8 als een mijlpaal in ons bestaan. Wij zijn ook zeer trots op het feit dat we zo'n sterk groeiend merk hebben in samenwerking met mediapartner Spike. Dit doen we met ijzersterk programma en acht finalisten, de beste vechters van nu. Een gegarandeerd spektakel.'

Over 'Spike presents: WFL Final 8 - zondag 13 mei'
In oktober streden zestien van de beste zwaargewichten voor een plaats in de finale tijdens Spike presents: WFL Final 8 op zondag 13 mei. De acht overgebleven atleten staan zondag 13 mei nogmaals in de ring. Om kampioen te worden moeten de atleten drie wedstrijden op één avond winnen. Net zoals de K-1 Legendes Melvin Manhoef, Peter Aerts, Semmy Schilt, Remy Bonjasky en Ernesto Hoost. Wie gaat er met de titel naar huis? 'Spike presents: WFL Final 8' vindt plaats op zondag 13 mei in TopSportcentrum Almere en wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden op Viacom-zender Spike. De live-uitzending op 29 oktober j.l. was een enorm succes. In totaal stemden 524.000 kijkers (6+ jaar) af op 'Spike presents: WFL Final 16' en keken 1 minuut of langer. De live-uitzending trok gemiddeld 121.000 kijkers.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (foto: Eén - © VRT 2019)

Is een gps-tracker d oplossing tegen fietsdiefstal? Om dat te testen heb je een fiets, een tracker n een dief nodig... Kun je chemopatinten terug met smaak laten eten via een speciaal brood, het oncobrood? En is het in Vlaanderen nergens meer stil zoals artikels beweren? Britt gaat op zoek naar de complete stilte.

'Factcheckers', om 20.40 uur op En.

Dossiers