Tatum Dagelet en Najib Amhali voegen zich bij Johnny's Roast Panel

vrijdag 30 november 2018
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2018

Naast opper-Roaster Peter Pannekoek, schrijfster Heleen van Royen en Zuidas dominee Ruben van Swieten maakt Comedy Central twee nieuwe namen bekend die plaatsnemen in het Roast Panel van 'The Roast of Johnny de Mol': presentatrice Tatum Dagelet (tevens ex van Johnny) en cabaretier Najib Amhali.

Beiden zijn niet op hun mondje gevallen en nemen heel wat munitie mee. 'The Roast of Johnny de Mol' is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.


Presentatrice Tatum Dagelet is één van de eerste bekende veroveringen van Johnny: 'Dit is de ultieme wraak als ex. Weet je eigenlijk nog wel dat we exen zijn? Nou ik wel!'

Professionele grappenmaker en schnabbelaar Najib Amhali: 'Ik heb eerst nee gezegd, maar voor geld doe ik alles. I'm coming to kill you with liefde!'

Welke 'frenemies' van Johnny de Mol durven het aan om zich naast Peter Pannekoek, Heleen van Royen, Ruben Swieten, Tatum Dagelet en Najib Amhali aan te sluiten bij het meest befaamde, maar ook het meest beruchte panel op de Nederlandse televisie? De laatste namen en de Roast Master worden komende week door Comedy Central bekendgemaakt.

'The Roast of Johnny de Mol' is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. De productie van deze derde editie is ook dit jaar in handen van MasMedia.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - Wim Opbrouck

'Bake Off Vlaanderen' slaat haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck en juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn opnieuw van de partij, samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers