Smakelijke vooravond Net5 met nieuw seizoen 'My Kitchen Rules' en 'MasterChef AustraliŽ'

vrijdag 16 augustus 2019
Foto: Net5 - © Talpa Network 2019

Vanaf maandag 26 augustus start de nieuwe culinaire vooravond bij Net5 met het nieuwste seizoen van 'My Kitchen Rules' gevolgd door het nieuwste seizoen van 'MasterChef AustraliŽ', nog steeds het best bekeken kookprogramma ter wereld.

Ook dit jaar maken wekelijks grote namen hun opwachting in 'MasterChef Australië', zoals de Brits-Israëlische ster van de vegetarische keuken Yotam Ottolenghi, de bekroonde Engelse chef Rick Stein en de eerste vrouwelijke chef met drie Michelin Sterren Clare Smyth. Daarnaast keert ook kookgodin Nigella Lawson weer terug.


'MasterChef Australië'
In alweer het elfde seizoen van 'MasterChef Australië' wordt weer gezocht naar de beste amateurchef van Australië. De 24 beste hobby koks worden geselecteerd en gaan onderling de strijd aan voor de titel 'MasterChef Australië'. Dat doen ze in de MasterChef keuken, maar ook op prachtige locaties door het hele land. Grootheden uit de culinaire wereld zoals Yotam Ottolenghi en Nigella Lawson zullen de kandidaten uitdagen en zo proberen naar een hoger niveau te tillen. Het seizoen wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door vaste waardes George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan.

'My Kitchen Rules'
De maandagavond trapt af met het tiende seizoen van 'My Kitchen Rules' waarin twee teams een huis omtoveren tot een restaurant, inclusief drie-gangen menu en een thema. Nieuwe uitdagingen en nieuwe locaties zullen de deelnemers dit tiende seizoen scherper dan ooit te voren houden. Zo moeten de teams voor het eerst hun krachten bundelen om een drie-gangen menu te maken voor het publiek.

Uitzending vanaf maandag 26 augustus om 18.30 uur 'My Kitchen Rules' met aansluitend om 19.30 uur 'MasterChef Australië', elke maandag tot en met donderdag bij Net5.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eťn.

Dossiers