SBS6 presenteert de intiemste relatietest ooit

dinsdag 26 juni 2018
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

'Nederland In Bed' is een bijzondere en spraakmakende relatietest waarin tien heel uiteenlopende koppels op de meest intieme manier worden genterviewd namelijk in de beslotenheid van hun slaapkamer.

Vanuit hun eigen bed. Hier beantwoorden ze vragen over thema’s die ieder stel bezig houden zoals seks, opvoeding, financiën, trouw en ergernissen. De koppels vertellen heel frank en vrij over hun eigen ervaringen en gevoelens. Dichterbij dan dit kun je niet bij mensen komen!


Elke vraag is voer voor discussie tussen de partners. Bijvoorbeeld: Waar erger je je het meest aan bij je partner? Zal vreemdgaan het einde van jullie relatie betekenen? Of: Is je partner romantisch? De kans is groot dat de geliefden een verschillende kijk hebben op een aantal zaken. Die verdeeldheid leidt ongetwijfeld tot grappige, hartverwarmende, misschien zelfs pittige of gênante anekdotes, maar ook tot inzichten en begrip. Hoe meer we praten, hoe dichter bij elkaar we komen.

Het blijft trouwens niet bij de koppels in het programma alleen. De kijkers thuis kunnen meteen meedoen via de speciale 'Nederland In Bed' online relatietest op de website. Stellen kunnen hier testvragen beantwoorden en krijgen direct daarna automatisch de uitslag. Hoe staat het er met hun relatie voor?

'Nederland In Bed' laat een dwarsdoorsnede zien van de relaties in Nederland anno 2018. We nemen niet alleen een kijkje achter slaapkamerdeuren van volstrekt onbekenden, maar kijken ook in de spiegel!

'Nederland In Bed' wordt geproduceerd door MasMedia en is vanaf 1 juli om 21.30 uur te zien op SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers