Opnieuw BN'ers met verrassend goede stemmen in 'It Takes 2'

dinsdag 23 april 2019
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2019

Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurrins en Pim Muda.

Dat deze negen BN’ers goed kunnen presenteren, acteren, schrijven of YouTube-video’s maken, weten we al. In het nieuwe seizoen van 'It Takes 2', laten ze echter zien dat ze ook iets kunnen dat niemand van ze verwacht: zingen!


Na wekenlang repeteren starten de negen kandidaten tijdens de eerste show met een solo-optreden. Weten ze het hoofd koel te houden en zingen ze met hun verrassend goede stem de sterren van de hemel? Aan de hand van deze optredens stellen zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis zélf hun team samen. Zij kunnen de optredens niet zien en kiezen hun team dus alleen op basis van stemgeluid! Elke professional neemt drie BN’ers onder zijn of haar vleugels. Vanaf de tweede aflevering gaan de professionals met hun kandidaten bekende covers zingen – in duet!

De vakkundige jury - Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom - beoordeelt de optredens. De presentatie van het programma is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon, die backstage de BN’er-kandidaten opvangt na hun optreden. Iedere week valt er één bekende kandidaat af. Wie wint? Wie van de BN’ers mag zich voortaan ook zanger noemen?

'It Takes 2' wordt geproduceerd door Talpa Media.
 
Uitzending vanaf vrijdag 3 mei, wekelijks om 20.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers