Nieuwe crimeserie 'Why Women Kill' vanaf 14 februari bij Videoland

donderdag 13 februari 2020

De nieuwe Amerikaanse serie 'Why Women Kill', van dezelfde makers als 'Desperate Housewives', is vanaf vrijdag 14 februari exclusief te zien bij Videoland.

De crimeserie met een knipoog gaat over drie verschillende vrouwen uit drie verschillende decennia die allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond. De drie hoofdpersonen worden slachtoffer van overspel en zijn uit op de ultieme wraak. De cast bestaat onder anderen uit Lucy Liu ('Elementary', 'Southland'), Ginnifer Goodwin ('Big Love', 'One Upon a Time'), Kirby Howell-Baptiste ('Barry', 'Killing Eve'), Jack Davenport ('The Morning Show', 'White Famous') en Sam Jaeger ('Law and Order True Crime', 'The Handmaid’s Tale').


De kijker volgt het leven van drie vrouwen die te maken krijgen met ontrouw in hun huwelijk. Zo staat in de jaren zestig het leven van huisvrouw Beth Ann (Ginnifer Goodwin) op haar kop als ze erachter komt dat haar man Rob (Sam Jaeger) vreemdgaat. In de jaren tachtig ontdekt socialite Simone (Lucy Liu) dat haar man Karl (Jack Davenport) een groot geheim met zich meedraagt en in 2019 heeft advocate Taylor (Kirby Howell-Baptiste) een open huwelijk met haar echtgenoot Eli (Reid Scott) dat zorgt voor de nodige spanningen. Is de rol van de vrouw binnen het huwelijk de afgelopen decennia veranderd? En misschien nog belangrijker, hóe reageren de hoofdpersonen uit de komische crimeserie op hun ontrouwplegers? Bedenker Marc Cherry onderzoekt deze thema’s en en één ding staat vast: draai nooit je vrouw de rug toe!

Bedenker: Marc Cherry
Cast: Lucy Liu (Simone), Ginnifer Goodwin (Beth Ann), Kirby Howell-Baptiste (Taylor), Jack Davenport (Karl), Sam Jaeger (Bob), Reid Scott (Rob), Alexandra Daddario (Jade) en Sadie Calvano (April) en vele anderen
Regisseur: Marc Webb
Uitvoerend producent: Marc Cherry, Brian Grazer, Francie Calfo, Michael Hanel, Mindy Schultheis en Marc Webb

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers