Nieuw zomerprogramma 'MAX vakantieman' met Sybrand Niessen

zondag 26 mei 2019

Vanaf maandag 27 mei is Sybrand Niessen de MAX vakantieman bij MAX op NPO 1. Elke maandagavond om 20.30 uur gaat hij deze zomer op zoek naar oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland.

In de eerste uitzending van 'MAX Vakantieman' het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen.


In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren, hij ontvangt jaarlijks duizenden toeristen in zijn Volendamse fotostudio. Wat is zijn geheim?

Caravanbezitters in Overijssel dachten een mooie stalling te hebben gevonden voor hun trouwe reisgenoot, maar die blijkt ineens stukken minder betrouwbaar dan gedacht. Wij gaan op zoek naar de verantwoordelijke.

En de befaamde landkaart keert terug. Hoe staat het 30 jaar na de introductie van deze legendarische rubriek met de topografische kennis van de vakantieganger?

Extra serie: Koen met de Kaart
In de webonly Koen met de Kaart gaat verslaggever Koen Bugter met wereldkaart onder de arm naar dé toeristische plekken van ons land. Hij stelt onze reizende gasten de vraag: where are you right now? Oftewel; 'waar bent u nu?' Waar op televisie in 'MAX Vakantieman' de Nederlandse vakantiegangers worden bevraagd, test Koen de topografische kennis van buitenlandse toeristen ín Nederland. Maar Koen wil meer van hen weten. Nederland wordt een steeds populairder vakantieland: de hoofdstad kan al die bezoekers niet meer aan en dagelijks worden er busladingen met toeristen afgezet op plekken als Giethoorn en de Kaasmarkt van Gouda. Wat doén al die toeristen eigenlijk in Nederland? En wat vinden ze zo leuk, lekker of mooi in ons land?

Koen met de Kaart doet in 11 afleveringen onder andere Amsterdam, Giethoorn, Gouda, Utrecht en de Zaanse Schans aan. Kortom; wie naar Koen met de Kaart kijkt, is voor even toerist in eigen land. De webonly is elke maandagmiddag vanaf 16.00 uur te bekijken op de Facebookpagina van 'MAX Vakantieman' en NPO 1.

'MAX Vakantieman', vanaf maandag 27 mei om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers