Nieuw seizoen 'Extreme Roadtrip' is bikkelharde strijd van Parijs naar Dakar

zaterdag 8 september 2018
Foto: RTL 7 - © RTL 2018

In het derde seizoen van 'Extreme Roadtrip' is het de beurt aan JayJay Boske, Victoria Koblenko, Tim Coronel en Jalou Langeree om een buitengewone roadtrip met elkaar te maken.

Tijdens deze spectaculaire reis strijden zij in twee teams tegen elkaar en de extreme elementen van Parijs naar Dakar. Vanaf zaterdag 8 september is de spannende strijd wekelijks om 18.00 uur te zien bij RTL 7 en vanaf 11.00 uur op het Youtube-kanaal van DAY1 Lifestyle en op extremeroadtrip.nl.


De vier hosts treden in de voetsporen van de allereerste Parijs – Dakar Rally. JayJay en Victoria vormen samen een team en racen tegen Jalou en Tim. Een strijd tegen elkaar en de heftige weersomstandigheden, want de Dakar Rally is niet voor niets de zwaarste race ter wereld. Een tocht van meer dan 7.000 kilometer, verdeeld over tien etappes, die hen door de ruigste gebieden van Afrika leidt. Het team dat als eerste aankomt bij de finish in Dakar, wint de strijd.

De teams starten in Parijs en rijden vanaf daar naar Lyon. Daarna reizen ze naar Marokko, waarna de strijd verder gaat in Senegal, met als eindpunt de finish in Dakar. Iedere etappe is opgedeeld in verschillende checkpoints en bevat telkens een uitdagende proef. Het team dat de proef wint, ontvangt direct de coördinaten van het eindpunt van de volgende etappe en heeft daarmee een flinke voorsprong. De winnaar van iedere afzonderlijke etappe ontvangt elke keer tien minuten tijdvoordeel in de finale. Winnen JayJay en Victoria? Of toch Tim en Jalou?


'Extreme Roadtrip', vanaf zaterdag 8 september om 18.00 uur bij RTL 7 en 11.00 uur bij Youtube-kanaal DAY1.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers