Nick & Simon reizen naar het Verre Oosten

zaterdag 31 augustus 2019
Foto: © AVROTROS 2019

In 'Nick & Simon, The Dream' gaat het Volendamse duo opnieuw samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol op reis om zich te laten inspireren door de muziekcultuur van het land dat zij bezoeken. De reis gaat dit keer naar het Aziatische... Maleisi.

Sinds dit jaar is het duo weer terug bij AVROTROS en daarmee ook hun programma 'Nick & Simon, The Dream'. De muzikale roadtrip vindt plaats in het Verre Oosten, waar Nick & Simon kennis maken met de Oosterse cultuur en Kees ondertussen begint met vloggen.


Zingen in de Maleisische taal
Speciaal voor Maleisië hebben de heren het nummer 'Kasih Sayang' uitgebracht, wat zelfs gedeeltelijk in de Maleisische taal wordt gezongen. Het nummer betekent 'affectie' en is een cadeau voor het Maleisische volk.

Doorbreken in Maleisië
Na onder andere Amerika, Zuid-Afrika, Cuba, Engeland & Ierland en Zweden maakt Maleisië dit keer kennis met de muziek van het populaire Nederlandse duo en proberen Nick & Simon de harten van de bevolking te veroveren. Kees stort zich op de promotie van de heren. Gezamenlijk doen ze er alles aan om op te vallen en natuurlijk door te breken in Maleisië!

De mannen worden in 'Nick & Simon, The Dream' al gelijk in het diepe gegooid op de eerste dag dat ze aankomen in Maleisië. Hoe het avontuur afloopt zie je vanaf begin september.

'Nick & Simon, The Dream', vanaf 1 september elke zondagavond rond de klok van 21.30 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers