Najaar SBS 6: een herfst vol consumenten-tv

donderdag 7 juli 2011

Dit najaar kiest SBS 6 voor duidelijke genres als consumenten-tv met programma's als 'Red Mijn Vakantie' en 'De Smaakpolitie' en hulp-tv met programma's als 'Hart in Aktie' en 'Zand Erover'. Zowel Leontine Borsato als Vivian Reijs maken hun tv-debuut bij de zender.

'Red Mijn Vakantie'
Alberto Stegeman helpt wanhopige Nederlanders die een vreselijke vakantie hebben. Alberto reist af naar populaire vakantiebestemmingen in Europa en probeert ter plekke de vakantie alsnog te redden. Hij krijgt daarbij hulp van keurmeester en hygiëne-expert Rob Geus. Presentatie: Alberto Stegeman en Rob Geus.


Vanaf zondag 14 augustus

'Lotto Weekend Miljonairs'
Deze populaire spelshow keert dit najaar terug bij SBS 6. De succesformule van afgelopen seizoen blijft gehandhaafd: de kandidaat die 12 vragen goed beantwoordt, wint de hoofdprijs van een miljoen. Iedere kandidaat probeert aan de hand van hulplijnen en zijn of haar eigen levenservaring de vragenreeks tot een goed einde te brengen. Presentatie: Jeroen van der Boom.

Vanaf zaterdag 20 augustus

'Wegmisbruikers'
Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Alles wordt vastgelegd op camera. Presentatie: André van der Toorn.

Vanaf zondag 21 augustus

'Huizenjacht'
Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: 'Huizenjacht' weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis. Presentatie: Nance, Tooske Ragas, Marlayne Sahupala, Viktor Brand en Sjimmy Bruijninckx.

Vanaf maandag 29 augustus

'Hart in Aktie'
Leontine Borsato en haar team helpen mensen die een moeilijke tijd doormaken of een zware periode achter de rug hebben. Of het nu om groot of klein leed gaat; Leontine zet zich met volle toewijding in om deze mensen eens flink in het zonnetje te zetten. Presentatie: Leontine Borsato

Vanaf woensdag 31 augustus

'Zand Erover'
Danny de Munk probeert langlopende ruzies tussen familieleden en vrienden bij te leggen. Soms is een klein misverstand of een uit de hand gelopen discussie de reden voor een jarenlange breuk in een warme familie of een hechte vriendengroep. Niet alleen de ruziemakers zelf, maar ook de mensen om hen heen lijden onder de gevolgen. Danny doet er alles aan om de ruziemakers dichterbij elkaar te brengen. Presentatie: Danny de Munk.

Vanaf woensdag 31 augustus

'De Smaakpolitie'
Keurmeester en kok Rob Geus gaat in een vernieuwde editie van 'De Smaakpolitie' op inspectieronde langs de Nederlandse keukens. Zowel in de horeca als bij de mensen thuis haalt Rob zijn neus op voor onhygiënische toestanden in de keuken. Presentatie: Rob Geus.

Vanaf maandag 5 september

'Het Beste Idee van Nederland'
'Het Beste Idee van Nederland' komt dit najaar terug bij SBS 6 en wordt in een geheel nieuw jasje gestoken. SBS 6 gaat in het nieuwe seizoen op zoek naar de beste oplossingen voor de meest voorkomende ergernissen onder consumenten. Het winnende idee zal na de finale in de schappen van Albert Heijn liggen. Presentatie: Beau van Erven Dorens.

Vanaf zaterdag 1 oktober

'Operatie van der Most'
Topondernemer Hennie van der Most gaat op pad om ondernemers te helpen die moeten vechten om hun bedrijf overeind te houden. Hennie vliegt met zijn helikopter naar deze bedrijven en staat hen met raad en daad ter zijde. Samen met de ondernemer zet hij alles op alles om het tij te keren en zo de zaak van de ondergang te redden. Presentatie: Hennie van der Most.

'Het Zullen Je Ouders Maar Zijn'
Hierin vertellen kinderen wat ze vinden van de bijzondere levenswijze of hobby, het gedrag of beroep van hun ouders. Hoe ga je om met ouders die de hele dag naakt rondlopen? Of hoe is het als je ouders zich het liefst verkleden als cowboy en indiaan? Henkjan Smits maakt de bijzondere hobby’s bespreekbaar tussen ouder en kind. Presentatie: Henkjan Smits.

Nieuw programma Nance
Nance presenteert dit najaar een programma over honden. In deze zoektocht naar de perfecte familiehond krijgen gezinnen zes verschillende viervoeters op proef. Door verschillende testen en activiteiten wordt gekeken welke hond het beste past en kiest het gezin uit de laatste twee dieren hun favoriet. Presentatie: Nance.


DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'BV Darts' (VTM 2)

Bekende Vlamingen scherpen de pijlen en gaan de strijd met elkaar aan. Wie gooit zonder verpinken een 'one hundred and eighty' en kroont zich in de finale tot BV-darter van het land? Francesco Planckaert, Maksim Stojanac, Tourist LeMC en Hans van Alphen vechten het uit in een bloedstollende en verrassende finale-aflevering van 'BV Darts'.

'BV Darts', om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 02:10
  Herhaling late Journaal
  09:00
  Herfstbeelden
 • 00:15
  Canvaslus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 21:00
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:00
  Geen Uitzending
  06:35
  Super Monsters
 • 03:40
  Geen uitzending
  07:15
  A Place In The Sun: Winter Sun
 • 01:20
  Onderbreking
  11:35
  Sturm der Liebe
 • 02:10
  Geen Uitzending
  12:30
  The Mexican
 • 20:05
  VTMKIDS nachtloop 2022
  05:40
  Sammy & Co
 • 00:30
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 04:00
  Midmid mondial
  04:50
  Geen uitzending
 • 02:45
  Geen uitzending
  08:05
  Full House
 • 03:40
  LOOP Play6
  06:00
  NRJ Get Up
 • 01:15
  Geen uitzending
  05:00
  Geen uitzending - Play7
 • 04:35
  Het perfecte feestmenu
  05:00
  De smaaktoerist
 • 20:55
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 04:40
  Tooldokter
  04:58
  Vocht voorkomen en bestrijden met roger 1
 • 05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 04:30
  Premier League World
  05:21
  Onderbreking
 • 04:25
  Broadchurch
  05:10
  Rosemary and Thyme
 • 04:45
  Family Guy
  05:30
  Dharma & Greg
 • 02:56
  NOS Journaal (laat)
  05:55
  Nederland in beweging
 • 00:55
  Nieuwsuur
  06:10
  Tijd voor MAX
 • 03:42
  TekstTV
  05:32
  Timmy Time