MAX start zomercampagne 'MAX is er weerbericht'

donderdag 21 juni 2018

Een zomer vol herhalingen? Nou, niet bij MAX! MAX is er altijd, en dus óók in de zomer. Met een groot aantal gloednieuwe programma's, heerlijke radio-uitzendingen, grote én kleine evenementen en nog veel meer.

Om dat nog maar eens te onderstrepen start de omroep vandaag, donderdag 21 juni en bovendien de eerste dag van de zomer, de zomercampagne 'MAX is er weerbericht', met de speciale actiepagina maxiserweerbericht.nl.

De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep. Met succesvolle zomerprogramma’s als 'We zijn er Bijna!', 'Groeten van MAX' en 'Hollandse Zaken' toonde de omroep voor vijftigplussers dat de normaliter televisieluwe zomermaanden helemaal niet aan herhalingen zijn voorbehouden. Dit jaar gooit MAX er nog een schepje bovenop. Naast nieuwe seizoenen van de bekende zomerprogramma’s, komt de omroep met een flink aantal nieuwe titels.

MAX-directeur Jan Slagter: 'Een zomer vol herhalingen, zoals je wel ziet bij andere omroepen en commerciële zenders? Niet bij MAX. Wij zijn er altijd, speciaal voor u. Want wij weten dat wanneer miljoenen Nederlanders eropuit trekken met het vliegtuig of de auto, heel veel landgenoten de zomer thuis doorbrengen.'

Een greep uit het overvolle MAX-zomerschema: 'De Nieuwe Lekkerbek' (NPO 1), 'Laat Mij Maar Lopen' (NPO 1), 'Tour de Celeb' (NPO 1), 'Eindredactie' (NPO 1), 'Professors op Pad' (NPO 2) en 'De Kunstdetective' (NPO 2). En naast nieuwe seizoenen van zomertoppers als 'We zijn er Bijna!' (NPO 1), 'Groeten van MAX' (NPO 1) en 'Hollandse Zaken' (NPO 2), zijn er de komende periode nog veel meer nieuwe programma’s te zien. Want, weer of geen weer; het wordt een mooie zomer bij MAX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers