'MAX Masterclass': Gezond 130? met Andrea Maier

woensdag 11 september 2019

In 'MAX Masterclass' geven hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder en hoogleraar veroudering Andrea Maier drie gloednieuwe en interessante masterclasses.

Op donderdag 12 september geeft hoogleraar veroudering Andrea Maier de tweede masterclass over gezond ouder worden. Om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.


Aflevering 2: Gezond 130? (Andrea Maier) – donderdag 12 september, 20.30 uur, NPO 1
In elke krant staat tegenwoordig wel iets over ouder worden. Niemand ontsnapt tenslotte aan het verouderingsproces. Er zijn berichten over een pil tegen ouderdom, de groei van het aantal 100-jarigen en levensverwachtingen van 130 jaar. Wat hier nu echt van waar is legt hoogleraar veroudering Andrea Maier uit in de tweede 'MAX Masterclass'. De hoogleraar doet een cognitieve test met het publiek. Ook gaat ze in op de belangrijke rol die onze spieren spelen in ons lichaam. Verder krijgt u middels deze masterclass, tips en aanwijzingen om gezond oud te worden.

'MAX Masterclass', donderdag 12 september om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De Belgische tortelduifjes Michel en Sofie ruilen met Jeanette, een alleenstaande moeder van twee zoons. Ze zal met haar zoons een week vertoeven in een riante penthouse met seaview in Blankenberge. Michel en Sofie zullen creatief om moeten gaan met het weekbudget van 80 euro terwijl zij verblijven in een sociale huurwoning in Oosterhout.

'Steenrijk, Straatarm', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers