'MAX Masterclass': Gezond 130? met Andrea Maier

woensdag 11 september 2019

In 'MAX Masterclass' geven hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder en hoogleraar veroudering Andrea Maier drie gloednieuwe en interessante masterclasses.

Op donderdag 12 september geeft hoogleraar veroudering Andrea Maier de tweede masterclass over gezond ouder worden. Om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.


Aflevering 2: Gezond 130? (Andrea Maier) – donderdag 12 september, 20.30 uur, NPO 1
In elke krant staat tegenwoordig wel iets over ouder worden. Niemand ontsnapt tenslotte aan het verouderingsproces. Er zijn berichten over een pil tegen ouderdom, de groei van het aantal 100-jarigen en levensverwachtingen van 130 jaar. Wat hier nu echt van waar is legt hoogleraar veroudering Andrea Maier uit in de tweede 'MAX Masterclass'. De hoogleraar doet een cognitieve test met het publiek. Ook gaat ze in op de belangrijke rol die onze spieren spelen in ons lichaam. Verder krijgt u middels deze masterclass, tips en aanwijzingen om gezond oud te worden.

'MAX Masterclass', donderdag 12 september om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers