Jack Spijkerman naar RTL Nederland!?!

donderdag 14 juni 2007

Er lijkt stilaan schot te komen in een mogelijk huwelijk tussen Tien en RTL Nederland. Het programma 'Koppensnellers' van Jack Spijkerman is blijkbaar het eerste programma dat verhuist. De website van producent IdtV is namelijk dringend op zoek naar een productieleider voor 'Koppensnellers' bij RTL.

Een

foutje of een eerste echte bevestiging? Op de website van IdtV staat een vacaturen onder de volgende titel: 'productieleider voor Koppensnellers (RTL)'. Hiermee wordt de geruchtenmolen over een mogelijke fusie tussen RTL Nederland en John de Mol's Tien opnieuw aangezwengeld.

Als we de website van IdtV mogen geloven is Jack Spijkerman de eerste Talpa-ster die in september de overstap maakt. Zijn 'vernieuwde' versie van het kijkcijferkanon 'Kopspijkers' heeft bij Talpa/Tien nooit echt kunnen scoren. Als het nieuws bevestigd wordt, lijkt RTL 4 alvast een stevige aanval in te zetten op de populaire zaterdagavond van Nederland 1.

UPDATE: Ondertussen heeft IdtV de tekst voor de vacature al aangepast en is de verwijzing naar RTL weggehaald. Toch een overhaast foutje?

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers