Jack Spijkerman naar RTL Nederland!?!

donderdag 14 juni 2007

Er lijkt stilaan schot te komen in een mogelijk huwelijk tussen Tien en RTL Nederland. Het programma 'Koppensnellers' van Jack Spijkerman is blijkbaar het eerste programma dat verhuist. De website van producent IdtV is namelijk dringend op zoek naar een productieleider voor 'Koppensnellers' bij RTL.

Een

foutje of een eerste echte bevestiging? Op de website van IdtV staat een vacaturen onder de volgende titel: 'productieleider voor Koppensnellers (RTL)'. Hiermee wordt de geruchtenmolen over een mogelijke fusie tussen RTL Nederland en John de Mol's Tien opnieuw aangezwengeld.

Als we de website van IdtV mogen geloven is Jack Spijkerman de eerste Talpa-ster die in september de overstap maakt. Zijn 'vernieuwde' versie van het kijkcijferkanon 'Kopspijkers' heeft bij Talpa/Tien nooit echt kunnen scoren. Als het nieuws bevestigd wordt, lijkt RTL 4 alvast een stevige aanval in te zetten op de populaire zaterdagavond van Nederland 1.

UPDATE: Ondertussen heeft IdtV de tekst voor de vacature al aangepast en is de verwijzing naar RTL weggehaald. Toch een overhaast foutje?

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers